Szekeres Nóra több aggodalommal várja harmadik gyermekét

Rengeteg holmival találkozunk a bababoltokban, ami segít a kismamának felkészülni a szülésre és az azutáni időszakra. Bár Szekeres Nóra már két gyermek édesanyja, most, hogy a harmadik csöppség is a pocakjában növekszik, teljesen másképp készül a kicsi érkezésére.
Szekeres Nóra harmadik gyermekét várja, így azt gondolnánk, hogy rutinos anyukaként egy csöppet sem izgul a babavárás miatt. Ennek ellenére most több aggodalmat érez a terhességgel kapcsolatban: előző gyermeke ugyanis tíz éve született, azóta pedig igencsak megváltozott a világ. A műsorvezető nagyokat pislogott az olyan tárgyak láttán, mint az akkumulátoros orrszívó vagy a gyermeknyomkövető.

Szekeres Nóra a lakberendezés szerelmese

Talán kevésbé ismert a TV2 műsorvezetőjéről, de a lakberendezés a hobbijai közé tartozik. A sugárzóan szép anyuka éppen most költözik új lakásba, mivel gyermekei nem annyira kedvelték a belváros forgatagát, mint ő. Ezért is fogadta el a különleges felkérést: barátai az Aranyparton fekvő Álmai nyaralójába, egy luxus apartman dekorálására invitálták, ő pedig összekötötte a kellemeset a hasznossal. Lakberendező tapasztalatait, gondolatait megosztotta az ottani lakóközösséggel, miközben maga is ihletet merített egy harmonikus otthon kialakításához.

szekeres nora 2

„Amikor egy órás vezetés után beléptem a földnyelv végén elterülő komplexumba, ismét rácsodálkoztam milyen gyönyörű adottságú helyei vannak a tónak. A Balaton gyakorlatilag körbeöleli ezt a területet, és ez olyan panorámát nyújt, amit nem minden nap lát az ember. Az elegáns, letisztult formák nagyon közel állnak az ízlésemhez, a harmonikus kialakítás rögtön nyugalommal töltött el” – kezdi a gyönyörű kismama. – „Szőnyeg- és tapétamintákat, pantone színskálát adtak a kezembe, és azonnal elindult a közös gondolkodás, mivel lehetne még hangulatosabbá, illetve egyedibbé tenni a nyaralókat. Színeket, formákat és dekorációs elemeket válogattunk össze, mindenki belevitte a saját ízlését, előkerültek a lakberendezési magazinok, amikből bőven lehet ihletet meríteni.. És bevallom, eljátszottam a gondolattal milyen jó is lenne itt egy második otthon.

Nóra elárulta azt is, számára mi a legfontosabb egy lakás berendezésekor

„Imádom a nagy tereket, ès az egyik legegyszerűbb trükk, hogy tükröket használunk ennek az érzetnek a kialakításához. Ha ilyen adottságú a lakásunk érdemes úgy elhelyezni, hogy abban visszatükröződhessék a panoráma. Így végül olyan, mintha egy egyedi kép került volna a falunkra. Emellett fontosnak tartom a textilek használatát, a fehér színre esküszöm, amely a tisztaságot, frissességet jelenti számomra, és árnyékolásra is kiváló. Kiegészítőként pedig mániám a babzsák és a függőágy, amelyek egyrészt lazaságot sugallnak, másrészt a gyerekek is imádják. Otthon egyébként most nem alakítunk ki külön gyermekszobát, tízéves Milu fiam ugyanis egy szobába szeretne kerülni a kistesójával. Én csak mosolygok ezen, nem tudja még, mi vár rá…”

Forrás: