Súlyos balesetet szenvedett Gömöri András Máté

Nem úgy telt Gömöri András Máté harmincadik születésnapja, ahogy azt ő tervezte. Janza Katát kísérte ki a kapun, amikor megtörtént a baj. A Papucsa megcsúszott a kavicson, és olyan rosszul esett, hogy szilánkosra tört a bokája. Azóta már meg is műtötték, most azt tervezgeti, mivel fogja azt a hat hetet tölteni, amíg ágyhoz van kötve.

Lilla nagyobbik fia, Zsombor éppen elrepült Amerikába, elkezdi az egyetemet, engem pedig aznap műtöttek. Lilla hajnalban még a Liszt Ferenc Repülőtéren sírt a fia miatt, utána Tatára jött hozzám – mondta Gömöri András Máté. – Az orvos azt mondta, a szalagjaim pont az erőemelés miatt annyira erősek, hogy a szalag nem elszakadt, hanem letépte a külső bokacsúcsot két darabban a helyéről. Az első éjszaka borzasztó volt, azt hittem, megbolondulok, nem hittem, hogy ennyire fog fájni” – mesélte a színész.

“Miután megkaptam a legerősebb fájdalomcsillapítót, ami kicsit kábító hatású is volt, aludtam másfél órát, majd éjfél körül felébredtem, és azt éreztem, inkább lőjenek le, hagyjuk az egészet, mert nem bírom. Reggel hatig nyöszörögve forgolódtam az ágyban, akkor kaphattam egy újabb adag csillapítást” – tette hozzá az RTL Klub Reggelijében.

A kényszerpihenő során a színész végre tud időt szakítani azokra a sorozatokra, amiket régóta szeretett volna megnézni, de nem csak a kikapcsolódásra figyel majd. 

Az előadásaim valószínűleg novemberig pihennek, az Erőemelő Közép-Európa Bajnokságot szintén le kellett mondanom, ami lelkileg egy nehéz dolog. Viszont majdnem egy éve láttam utoljára a teljes Gyűrűk ura-sorozatot, most angolul fogok tanulni, így mind a hét részt felirattal nézem. Pihenésképpen pedig összerakom a következő évi rehabilitációs és versenytervezetemet” – számolt be céljairól már mosolyogva.

Olvasd el ezt is!

Aerogél a csontok helyett?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.