Balesetet szenvedett Sári Évi

Épp a születésnapját ünnepelte volna Sári Évi, amikor hátulról belehajtottak az autójába.

A színésznő szülinapi vacsorára sietett, amikor egy hármas karambol egyik elszenvedője lett.

„Új autóm van, a kis szerelmem. Fájt, hogy kisebb kár keletkezett a hátulján. A legjobban a középső autót sajnáltam, amely jobban megrongálódott, ráadásul egy mozgássérült fiú az érintett, aki autóval jár dolgozni. A harmadik felet győzködni kellett, hogy elismerje a hibáját. Két óráig tartott, amíg rendőrt hívtunk, kitöltöttük a papírokat, és a kárszakértő felmérte a keletkezett bajt” – mesélte Sári Évi a Hot! magazinnak.

A színésznő ugyan elkésett a vacsoráról, és az új autójában is kár keletkezett, de nem idegeskedik emiatt, mert tudja: dokkal rosszabbul is alakulhatott volna.

Arra gondolok, hogy talán valami rosszabbtól óvott meg a sors. Rájöttem, fölösleges dühöngeni: vannak nagyobb problémák is az életben! Az elmúlt évben két fiatal közeli ismerősöm is megbetegedett, és tragikus véget ért az életük. Édesanyám is egy éve hagyott itt. A szülinapomra sem kívántam mást, csak egészséget és azt, hogy úgy haladjon szakmailag tovább az életem, ahogy eddig. Az egészségnél nincs fontosabb” – tette hozzá Évi.

Olvasd el ezt is!

Sári Évi: “Az egész életem a diétáról szól”

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.