Sikeres nők smink nélkül

A sztárfotós, Éder Krisztián különleges fotósorozat készített Liluról, Malek Andreáról és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynőről. A három magyar híresség egy őszi szépségkampány során natúr sminkben és retusálás nélkül mutatja meg arcát, felhívva a figyelmet arra, hogy a valódi szépség a lélekből fakad.

Az elmúlt években egyre több hazai sztár vállalja fel retusálás nélkül készült, apróbb bőrhibákat is felfedő fotóit a saját közösségi oldalain, az azonban, hogy egy kozmetikai cég így kampányoljon, korántsem megszokott. Éder Krisztián egy őszi szépségkampány fotózásán ezúttal három különböző karakterű, ám a maga szakmájában rendkívül sikeres és elismert hírességet kapott lencsevégre natúr sminkben, akik gyakran állnak a kamerák kereszttüzében. A New Yorkba készülő fotósnak ez az utolsó nagy munkája indulás előtt.

Korábban készítettem már olyan sorozatot, amelyben híres magyar nőket fotóztam természetesen – sminkes, fodrász és stylist nélkül – ezzel egy valóban meghitt és őszinte hangulatot teremtve. A kozmetikai termékek kampányai alapvetően a tökéletes szépség sztereotípiáját követik, ez a fotózás épp azért különleges, mert a bőrhibákat is felvállalva mutatja meg a természetes szépséget. Szuper, hogy van olyan kozmetikai márka, amelyik ezt bevállalja, és pont azzal tűnik ki, amit a többiek eltakarnak” – mondta el a sztárfotós.

Illés Fanni a riói olimpiára készülve úszóedzéssel kezdi a reggeleit. „Több mint 10 éve rendszeresen sportolok. A szoros időbeosztásom miatt kevés időm marad szépítkezni, de még ha ki is sminkelem magam, akkor is lefolyik rólam minden már a medencébe ugráskor” – kezdte nevetve a sportoló. – „Sosem voltam a sok smink híve, ezért kifejezetten örülök az FS kozmetikai termékcsalád kampányának, amely a természetes szépségre épít. Mivel lábak nélkül és hét ujjal születtem, sokáig azt gondoltam, egy életre el van rontva a szépségem, a lelkem mélyén azonban mindig is kíváncsi voltam rá, lesz-e majd olyan ember, aki meglátja a bennem rejlő értékeket” – árulta el Illés Fanni, akire nemcsak hogy rátalált a szerelem, de tavaly szépségkirálynőnek is megválasztották a Miss Colours Kerekesszékes szépségversenyen.

lilu_malek_eder_illes

Lilu örömmel vállalta, hogy a maga természetességében is megmutassa arcát. „Műsorvezetőként nagyon fontos számomra, hogy a lehető legjobb formámat hozzam. A kamerák még a legapróbb hibákat is felnagyítják, ezért nagyon odafigyelek a bőröm egészségére, nyáron például árnyékba húzódóm vagy kalapot viselek, mert nagyon könnyen leégek. Mivel a képernyőn mindig sminkben látnak a nézők, fontosnak tartottam, hogy e nélkül is megmutassam az arcomat. A hétköznapokban nem nagyon sminkelem magam, a mindennapi bőrápolást viszont elengedhetetlennek tartom, mert az egészséges arcbőr az igazán szépmondta el a népszerű műsorvezető.

Malek Andrea szerint a magyar nők természetes szépségek. „Magyarországon könnyű szép emberekkel találkozni az utcán. A valódi szépséget a külső és a belső összhangja teremti meg, megőrzéséhez pedig az egészséges táplálkozás, a sport és a mindennapi bőrápolás mellett  a minőségi kozmetikumokra is szükség van. Egyébként én saját magam előtt is bújócskázó típus vagyok, úgy teszek, mintha nem is érdekelnének a külsőségek, de amikor véletlenül sötétebbre sikerül a hajszínem, mint szerettem volna, naponta ötször megmosom, hogy kifakuljon… Jobban szeretem a természetes és egyénre szabott megoldásokat, a magam számára is meglepő, hogy mennyire kikészít, ha egy stylist platform cipővel vagy éppen push up melltartóval közelít hozzám” – árulta el a színésznő.

A három gyönyörű híresség most a nők természetes, lélekből fakadó szépségét hangsúlyozó őszi beauty kampányhoz kapcsolódva állt Éder Krisztián kamerái elé, ahol először mutatták meg arcukat minimális sminkben a nagyközönség számára.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.