Majka, mint apa!

Élete legkomolyabb feladata előtt áll Majoros Péter, alias Majka. Az Everest Poker magyar profija ezúttal nem valamelyik Main Eventen szeretne döntő asztalra érni, vagy megkopasztani valami nagyágyút, sokkal emberpróbálóbb küldetése van: napokon belül apa lesz!

A  műsorvezető korábban nem arról volt híres, hogy különösebben családcentrikus vagy otthonülő típus lett volna, ám mióta kiderült, hogy kedvese, Hajni áldott állapotban van, mintha kicserélték volna. Elmaradtak az éjszakai bulik, a hajnalig tartó tivornyák a haverokkal, próbált felkészülni az apaszerepre. Nem véletlen, hogy szeptember elején amolyan utolsó, nagy kalandot szervezett a barátaival Spanyolországba, ahol épp az Everest Poker International Cup (EPIC) versenyét rendezték. Majka ugyan nem ült asztalhoz Alicantéban, helyette pártfogoltja, Kondás Béla játszott.

"Nagyon úgy néz ki, hogy idén már nem indulok több élő versenyen. Pedig novemberben rendeznek egy fantasztikus tornát a Paradicsomban, St. Marteen szigetén, ahová a magamfajta ózdi gyerek legfeljebb csak álmaiban juthatna el, ám ha minden rendben megy, addigra már édesapa leszek, és nem hagyhatom itt Hajnit az újszülött kisfiúnkkal!" – mondta az Everest Poker magyar profija. "Persze mindez nem jelenti azt, hogy abbahagytam a játékot, az Everest online oldalán rendszeresen pókerezem."

0c3my8g91

Pontosabban pókerezünk, hiszen már Hajnit is sikerült megfertőznöm, aki egyre többször ül mellém, és figyeli, hogyan játszom, a döntéseimet pedig meg is magyarázom neki egy-egy szituációban. Nagyon fogékony, szerintem komolyabban is foglalkoznia kellene vele.

Állítólag a babák a kilencedik hónapban már mindent érzékelnek a külvilág eseményeiből, így nyugodtan állíthatjuk, hogy Majka leendő kisfia már az anyatejjel szippantja magába a póker szeretetét. Nem is baj, utánpótlásból sohasem elég.

Forrás: