Madár Veronika hisz az ásványok erejében

Madár Veronikát a TV2 Jóban, rosszban című sorozatából már mindenki ismeri. Ő játssza a kórház recepciósát, Gyöngyit, akinek mindig van valami pletykája

Amikor élőben is megismerem, nem állom meg szó nélkül: Csaknem olyan az életben, mint a sorozatban. Nyitott, kíváncsi és nagydumás

Gyöngyi mennyire Veronika és fordítva?

Gyöngyi karaktere már 8 éve a szívemhez nőtt, elkerülhetetlen, hogy Verára jellemzőit egy kicsit átvegye. Gyöngyi is szenzitív, érzelmes, jószívű és segítőkész, szeret csivitelni, ennyiben biztosan hasonlítunk egymásra. Veronika kissé intellektuálisabb, és nem annyira rabja az ezotériának. A nyitottság szintén egy közös tulajdonságunk, csak én már óvatosabb vagyok. Könnyen megszeretek embereket és közel engedek magamhoz bárkit. Mostanra sokkal óvatosabb lettem lehet, hogy „benőtt a fejem lágya?”

A bölcsész diplomával mihez kezd?

Jó kérdés, egyik diplomám sincs kifüggesztve odahaza a falra, de azért büszke vagyok rájuk. Bizonyára előnyömre szolgálnak, megdolgoztam értük. A forgatások mellett államvizsgáztam le mindkét egyetemen. A bölcsész-diplomámat német szakon szereztem, másikat TV-film illetve az elektronikus sajtó szakon. Nem tartom kizártnak, hogy belefogjak még valami új dologba. Nagyon érdekel a vallásfilozófia és a pszichológia. És persze a magyar irodalom is.

Miket játszott a Ruttkai Éva Színházban?

Főleg zenés darabokban kaptam szerepeket, például a "Képzelt riport"-ban, a "Pajzán históriák"-ban. Ez utóbbiban egy szende szűzlány karakterébe bújtam.

madarveronika_64

Az ezotéria művészetét alkalmazni lehet a privát életre is?

Nem, jaj, dehogy! Hiszek a jóistenben, az isteni gondviselésben, és igyekszem úgy élni, ahogy a lelkiismeretem diktálja. Az asztrológia területén főleg az ásványok erejében hiszek. Gyakran viselek ametisztet, rózsakvarcot, opált vagy smaragdot.

Egy kis intim-pistáskodás. Ki a férje, mivel foglalkozik?

Richard vadászpilóta volt, most már csak civilben repül. Egy repülőnapon ismerkedtünk meg. Ez sorsdöntő találkozás volt. A repülőnap után 1 évvel megkérte a kezemet, és a következő esztendőben pedig összeházasodtunk.

Jó, jó! Ha minden ilyen szabályos volt, miért nem folytatták? Az esküvőt ugyanis gyermekáldás szokta követni.

Én hiszek abban, hogy mindennek eljön az ideje. Bár a férjem már évek óta szeretne kisbabát, de én még nem érzem, hogy eljött az ideje. Talán még nem értem meg az anyaságra.

Miért jó benne lenni a Jóban, rosszban, sorozatban? Túl azon, hogy óriási népszerűséget jelent.

A sorozat már-már a második otthonunk. Nagyon sok kollegával már 8 éve „együtt élünk”. Ismerjük egymás rezdüléseit, ettől olyan családias légkör alakult ki, hogy az ember szinte hazajár. A mai világban, hogy is mondjam szerényen: szerencsésnek érzem magam.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.