Celine Dion gyógyíthatatlan beteg – Képtelen színpadra állni

Celine Dion könnyek között tudatta rajongóival közösségi oldalain, hogy egy gyógyíthatatlan idegrendszerin betegséggel küzd, emiatt az összes koncertjét le kell mondania.

Az 54 éves kanadai énekesnő betegsége, izommerevség (stiff-person) szindróma borzasztó izomgörcsökkel jár, ami a mozgására és hangképzésére egyaránt hatással van. Celine Dion sokáig képtelen volt arra, hogy nyilvánosság elé álljon és elmondja az igazságot egészségi állapotáról.

Régóta küzdök egészségügyii problémákkal, és nagyon nehéz volt ezekkel a megpróbáltatásokkal szembenéznem, és beszélni arról, amin keresztülmegyek. A görcsök teljes mértékben befolyásolják a mindennapjaimat. Éppen ezért – bár nagyon fáj kimondanom – képtelen vagyok újrakezdeni az európai turnémat” – mondta könnyeivel küzdve a videóban Celine Dion, aki a nyáron hazánkban is fellépett volna.

Az énekesnő bár a legjobb szakemberekkel van körülvéve, de annyira ritka a betegsége, hogy sokszor csak ők is a sötétben tapogatóznak. 

“Az állapotomban érezhető a javulás, de az izomgörcsök nem múltak el teljesen. Bízom a felépülésben, ezért keményen dolgozom az orvosommal, remélve, hogy visszaszerezem az erőm és újra színpadon állhatok. Bízom abban, hogy a gyógyulás felé haladok” – hangsúlyozta a kanadai világsztár.

Olvasd el ezt is!

Celine Dion elvesztette a hangját

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.