Balázs Torna Playmate módra

Daniludisz Nikolett a 2010-es év Playmate verseny győztese a napokban Czanik Balázzsal edzett.

A Playmate ezúttal a fitnesz guru „Mozdulj Rá!” Ingyen Torna sorozatára látogatott el az egyik nagy hazai bevásárló központba. Niki Playmate-hez méltóan nagyon csinosan jelent meg az edzésen és gőzerővel vetette bele magát a Capoeira Aerobik rejtelmeibe.

A szépség számára már nem volt teljesen ismeretlen ez a mozgásforma, mivel korábban már a Playmate verseny felkészítő edzésein megismerhette a Balázs által kifejlesztett egyedülálló edzésformát.

„Kicsit ódzkodtam a színpadi tornázástól a több száz ember láttán, de Balázs segítségével sikeresen leküzdöttem az összes félelmem. Örültem, hogy bár csak egy torna erejéig is, de népszerűsíthettem az egészséges életmódot.”

„Nagyon jól éreztem magam Balázs csapatával, valamint a többi lelkes résztvevővel együtt. Az edzés nagyon hatásos volt, az izzadtság valamint az izomláz ennek bizonyítéka. Annyira megtetszett Balázs edzése, hogy ezentúl rendszeres látogatója leszek az óráinak.” – nyilatkozta a Daniludisz Niki.

czanik_niki_480

„Niki kőkeményen végigtornázta a teljes edzés programot. Meglepett, hogy milyen jó állóképességgel rendelkezik a csinos modell. Legalább akkora sikert aratott, mint a Playmate versenyen.” – nyilatkozta Balázs.

A capoeira aerobik különösen előnyös a modellkedés mellé, mivel a sok elhajlással megerősíti a gerinc mellett futó izmokat, mely nagyban hozzájárul a tökéletes erőnlét kialakításhoz is.

Forrás: