Széki Gabriela

kineziológus

Egy kilátástalannak tűnő élethelyzetben kliensként találkoztam először a kineziológia ezen ágával. Minden mondatom „nem”-el kezdődött, erőtlennek, motiválatlannak éreztem magam, pesszimista voltam, választások nélkül, önértékelési zavarokkal küzdve.

 

A One Brain (Egy agy) módszer segítségével az érzelmi stresszoldások után szinte hétről hétre kaptam vissza régi önmagam, megértve az okokat életem történéseiben. Miután felálltam a padlóról, tapasztalva eme átfogó koncepció nagyszerűségét, hatékonyságát, szerettem volna többet tudni róla – így elindultam egy képzési úton. Tizenegy tanfolyam után az, ami először csak a túlélésem szolgálta, ma már az eredményes segítségnyújtás eszköze.

 

A ONE BRAIN a stressz kezelésének és a lelki egészség fenntartásának egyedülálló módszere. A holisztikus gyógyítás, a neurológia tudománya, ötvöződnek benne. 1972-től kezdve alaku1 és fejlődik, 1982 óta gyakorolják szerte a világon.

 

Izomteszteléssel meghatározza a problémát, a megoldatlan érzelmi stresszt, a rossz gondolati beidegződéseket – melyek meggátolnak bennünket abban, hogy képességeinket teljesen kihasználjuk. Feltárva az okokat, korrekciók segítségével eltávolítja a negatív érzelmi stresszeket a tudatos, tudatalatti és testi szinten. Így adva vissza választásainkat ott is, ahol korábban azt gondoltuk, hogy nincs.

 

”Akinél a probléma, annál a megoldás” – ez a koncepció alapja. Munkám során számtalan kérdésre kaptam választ, és segítettem hozzá másokat, hogy megtalálják magukban a saját válaszaikat. Ennek tükrében képessé válunk megfelelően értékelni és elfogadni a múltat, örömmel megélni a jelent, optimistán, félelmek nélkül tekintve a jövőbe.

Forrás: