Így ültessük át az orchideát! – videóval

Amikor az orchideát már több mint 2 éve gondozzuk, valószínűsíthető, hogy megnőtt, gyökerei teljesen kitöltik a cserepet, vagy az ültetőközeg állapota láthatóan leromlott, akkor...

A kávé jót tehet a májnak

Még csak nem is kell hozzá keveset inni Jó hír a kávésoknak: ha kicsivel több, mint három csésze kávét isznak meg naponta, azzal távol tarthatják a máj súlyos problémáit – állítja egy új...

Tartósítás 1×1 – melyik módszer a legjobb?

A tartósítás egy módszer, amellyel megőrizzük az élelmiszer lényeges tulajdonságait, vagy megakadályozzuk annak romlását. De vajon a különböző alapanyagokat melyik eljárással érdemes...

Így válasszunk édes dinnyét

Ütögessük, méregessük, lékeltessük a dinnyét? Utánajártunk a színek, magvak és méretek jelentőségének. A fogyasztók leginkább a 4-5 kg tömegű görögdinnyét kedvelik és exportra is ez...

A cseresznye befőzés szinte gyerekjáték!

A cseresznye befőzése első hallásra kicsit ijesztőnek tűnik, pedig szinte gyerekjáték. Bemutatunk két remek és egyszerű cseresznye befőzés receptet, érdemes őket nyáron...