Csoki, csak az íze miatt!

A magyarok 77 százaléka a csokoládét az íze miatt fogyasztja, legtöbben a mogyorósat és a mandulásat szeretik - derül ki a Magyar Édességgyártók Szövetsége közleményéből.

Mitől lehet hizlaló egy saláta?

Hosszútávon fenntartható fogyás alapja az életmódváltás. Fontos elsajátítani, hogy milyen alapanyagokból és, hogyan készüljenek el ételeink úgy, hogy ne vonjuk meg magunktól az...

A halál a bélben lakozik?

A gasztroenteorológusok, az emésztés szakavatott tudósai általában gyomor-, bél-, máj-, és hasnyálmirigy problémákra hívják fel a páciensek figyelmét, de csak ritkán hallani, hogy a bélflóra sérüléseire figyelmeztetik a beteget.

Szüksége van a cukorra szervezetének

Egyre több szó esik arról, milyen káros a szervezetnek a cukor, valójában azonban nagy szükségünk van rá. Igaz, nem mindegy, milyen mennyiségben és módon visszük be. Megfelelő megoldást...

Hízókúra – Ételek, amelyek vonzzák a kilókat!

Míg sokan a fogyás megszállottjai, egyeseknek hízókúrára van szükségük egészségük megőrzéséhez. De mivel a hízókúrázóknak nehezebb dolguk van, mint a fogyókúrázóknak, ezúttal nekik szolgálunk tanácsokkal és tippekkel a megfelelő ételek kiválasztásához.
cekla1

9 értékes étel – amit kevésbé fogyasztunk

9 értékes étel – amit kevésbé fogyasztunk A karfioltól a lencséig Mindenkinek vannak kedvencei és léteznek megszokott élelmiszerek is, melyeket gyakran fogyasztunk. Egyes, értékes ételek...

Szuper zsírégető turmix zellerből

Ha valamiben igazán jó a zellerszár, akkor a zsírégetésben mindenképp. Használjuk csak ki ezt az előnyös tulajdonságát! A zellerszár rágcsálása több szempontból is jó hatással lehet a...