Újabb LG OLED TV!

Az LG Electronics (LG) a berlini IFA 2013 kiállításon mutatja be legújabb OLED készülékét, a GALLERY OLED TV-t.

A vállalat újgenerációs tévékből álló termékcsaládjának új tagja, az 55EA8800 elegáns, visszafogott keretet kapott, amelybe beépítve a nagy teljesítményű, de diszkrét Canvas hangszórók is helyet kaptak. A GALLERY OLED TV egyedülálló megjelenése és figyelemreméltó hangzása jól kiegészíti az LG iparágvezető OLED TV termékcsaládját. A GALLERY OLED TV, a piac első falra szerelhető, 55 hüvelykes OLED TV-je egy igazi szemet gyönyörködtető remekmű, amely kiválóan tükrözi az LG szakértelmét a televíziós technológiák fejlesztése és a formatervezés területén.

„Az LG GALLERY OLED TV-ben testet öltött a kifinomult szépség, a páratlan képminőség és a lenyűgöző hangzás – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. – Az LG ezzel a gyönyörű formatervezésű és kivitelezésű készülékkel ismét bizonyítja, hogy újszerű megoldásaival valóban exkluzív élményt tud nyújtani a felhasználók számára.”

Stílusos keret Canvas hangszórókkal

Az 55EA8800-as modell lenyűgöző 55 hüvelykes (140 cm) képernyőjét egy szemet gyönyörködtető keret öleli körbe. A káva azonban több mint dizájnelem: egy 2.2 csatornás hangrendszert rejt, amely az LG új Canvas hangszóróit foglalja magában. A festmények keretéhez hasonló kialakításban ügyesen álcázott, előre néző Canvas hangszórók a képi élményt gazdag, telt hangzással egészítik ki. A művészet témaköréhez kapcsolódóan a galéria üzemmódban a felhasználók többek között Vincent van Gogh, Paul Gauguin és más neves festők remekműveit tekinthetik meg nagy felbontásban. A galéria üzemmódban a családi fotókat is lehetőségünk van végignézni.

 GALLERY OLED TV

Páratlan képminőség

Az LG idén már felkeltette a vásárlók, a média és a szórakoztatóelektronikai ipar figyelmét azzal, hogy kereskedelmi forgalomban elérhetővé tette első 55 hüvelykes (140 cm) OLED TV-jét és az első 55 hüvelykes (140 cm), hajlított képernyővel rendelkező CURVED OLED TV-t. A vállalat áttörést jelentő OLED TV-i a szabadalmaztatott WRGB technológiát alkalmazzák, amely extra fehér subpixelekkel rendelkezik, gondoskodva az élesebb és élethűbb képek megjelenítéséről. Az LG hihetetlenül keskeny és könnyű OLED TV-je rendkívül széles betekintési szöggel bír, így bármilyen szögből nézzük, a tévé mindig tökéletes képminőségről gondoskodik.

A GALLERY OLED TV-t még ebben a hónapban bevezetik a németországi piacra, amelyet a későbbiekben más országok is követnek majd.

Az IFA kiállítás látogatói a Messe Berlin 11.2-es termében az LG Electronics standján személyesen is meggyőződhetnek a GALLERY OLED TV képességeiről.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.