Sziget Eye Belváros az LG támogatásával

Az LG Electronics (LG) légkondicionálók és energetikai megoldások üzletága a főszponzora a Sziget Szervezőiroda és a Belváros önkormányzat együttműködésében felállított 65 méter magas Sziget Eye Belváros óriáskeréknek.

Az óriáskerék 41 normál és egy VIP kabinnal fogadja a látogatókat. Utóbbi a normál jegyárú utazásoktól eltérően 30 perces városnézést foglal magában, aminek prémium hangulatát hűtött pezsgő és egy LG Personal TV is garantálja.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az LG Electronics, mint főszponzor is részt vehet ebben a nagyszabású projektben, ami lélegzetelállító látványt és felejthetetlen élményt nyújt a budapestieknek és az ide látogató turistáknak egyaránt.  – mondta el Fejes Judit, az LG Electronics légkondicionálók és energetikai megoldások üzletágának marketingmenedzsere – Vállalatunk a „Feel the cool experience!” szlogen jegyében támogatja a Sziget Eye Belvárost, hiszen törekvésünk, hogy az LG klímái a kényelem, a tiszta és egészséges környezet, valamint a zavartalan működés élményével ajándékozzák meg a felhasználókat.”

óriáskerék

Az V. kerületi Erzsébet téren felállított óriáskerék bejáratánál hétvégén egy LG stand köszönti a közönséget. Az LG helyszíni Óriáskerék kvízzel játszók azonnali ajándékokat nyerhetnek, légkondicionálókról szóló, érdekes kérdések megválaszolásával. A Facebookos applikációnk keretében, a promóció ideje alatt naponta kisorsolunk egy páros belépőjegyet az LG VIP kabinba egy prémium, 30 perces utazásra.

óriáskerék2

A 42 légkondicionált kabin padlóján egy az Erzsébet teret felülnézetből ábrázoló, jégvirágokkal átszőtt kép fogadja az utazóközönséget. Ugyanez a jeges motívum látható a kabinok felső ablakán is, amit a plafonra ragasztott LG légkondicionáló képe egészít ki. A felszállásra várakozva valódi légkondicionálók is megtekinthetőek egy kiállított LG Athena, egy Artcool Gallery és egy Artcool Inverter V modell formájában.

A Sziget Eye-ra július 21-ig vasárnaptól csütörtökig, tíz órától éjfélig, pénteken és szombaton tíztől hajnali kettőig lehet felülni. Ezt követően az óráskereket a Sziget fesztiválon

Forrás: