Szicíliába költöznél? Most akár 1000 forint alatt is kapsz kint házat

Az új tulajdonosoknak persze fel kellett újítaniuk a nem egyszer műemlékvédelem alatt álló épületeket, de így is dübörgött az üzlet.

Nem ismeretlen a fogás, hogy néptelenedésnek indult telepítéseket irreálisan olcsó árú ingatlanokkal akarnak újra betelepíteni lakosokkal.

Foto:pixabay.com

Bár fizikailag idén kevesebben juthatunk el, saját fürdőszobájában mindenki meg tudja teremteni ezt az életérzést.

Hozzuk el a tengeri hangulatot fürdőszobánkba

Ki ne szeretne egy kemény munkanap után eme tájon borozgatni…? 

Bár fizikailag idén kevesebben juthatunk el külföldre nyaralni, saját fürdőszobájában mindenki meg tudja teremteni ezt az életérzést.

Sambuca lélekszáma az 1950-es évektől harmadával csökkent napjainkra, és 2019-ben a polgármester úgy érezte, itt az ideje az asztalra csapni. Az 5800 lakosú városka vezetése egy euróért kezdte árulni az üresen álló házakat, azt remélve, hogy így újra benépesül a település. Az új tulajdonosoknak persze fel kellett újítaniuk a nem egyszer műemlékvédelem alatt álló épületeket, de így is dübörgött az üzlet.

Szicília/ Fotó: opflight.ie

Olyannyira, hogy most eljött az ideje az áremelésnek, ami rögtön duplázódást jelent: húsz lakást dobnak piacra 2 euróért. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy valójában nemegyszer licitről van szó, és az előző akciónál volt olyan épület, amely végül 25 ezer euróért ment el.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Huth Geri anyukája

    Sajna 40 felettieket már nem várnak.