Nyerj strandszettet és Gerovital Sun gyerek naptejet!

Ezt a nyereményjátékot már megnyerték. Nézd meg, hogy te vagy-e a szerencsés nyertes!

Szerencsés nyertes:

Szilágyi Renáta, Kaposvár

Nyeremény:

Gerovital strandszett (táska, kalap, gyékényszőnyeg), valamint SPF 30-as naptej gyerekeknek

 

Az első napsugarak csupán néhány szeplőt csalogatnak elő arcunkon. A napsugárzás bőrre gyakorolt hatásai azonban az egzotikus bőrszínen kívül sajnos nem túl áldásosak. A Gerovital Sun termékek gondoskodnak a számodra megfelelő napvédelemről: játssz és nyerj Gerovital strandszettet (táskát, kalapot, gyékényszőnyeget), valamint SPF 30-as naptejet gyerekeknek!

Sajnos nem csupán a napbarnított színt köszönhetjük a nyárnak, hanem sokszor bőrünk gyors öregedését is. A nap ugyanis szárítja bőrünket, ami ezáltal veszít rugalmasságából, így a már meglévő ráncaink mélyülnek, és újabb szarkalábak jelentkezését is várhatjuk.

 

Mit tehetünk a káros hatások megelőzése érdekében?

napvedelemLeghatékonyabb megoldás a hidratálás és táplálás – kívül és belül egyaránt. Elsősorban próbáljuk meg szervezetünk és bőrünk vízháztartását egyensúlyban tartani: fogyasszunk minél több tiszta, szénsavmentes vizet! A külső hidratálást leghatékonyabban az éjszakai órákban végezhetjük, a bőr ugyanis ekkor regenerálódik és szívódnak fel leginkább a hasznos tápanyagok is. Célszerű ilyenkor gazdagon tápláló éjszakai hidratálókrémet választanunk.

A hidratáláson kívül nappal még a káros sugarak ellen is küzdenünk kell; nem engedhetjük ugyanis, hogy szeplőink, esetleg pigmentfoltjaink megerősödjenek. Lehetőség szerint a válasszuk a legmagasabb fényvédelmi faktorszámú, az arc bőrét kímélő és ápoló készítményt. A Gerovital Sun Anti-age Napozókrém Arcra (SPF 50) gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, ezért alkalmas mindennapos, könnyed viseletre is; ráadásul Shea vaj és gránátalmamag-olaj tartalmának köszönhetően ápolja a bőrt és antioxidánsokkal ellátva előzi meg a bőr korai öregedését.

A Gerovital Sun napvédők egyike sem tartalmaz parabéneket vagy oxibenzont, hatásukat kizárólag ásványi szűrők segítségével fejtik ki, amelyek hatékony védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugarak ellen is, miközben nem irritálják a bőrt és antiallergén módon védenek a nap minden káros hatása ellen. Az ásványi szűrők biztonságos megoldást jelentenek, ezért kifejezetten jó napvédők érzékeny bőrűek és gyerekek számára is. Funkciójuk szerint ugyanis a bőr felületén megtapadva, közvetlenül verik vissza a napsugarakat; a valódi napvédő anyagok így nem szívódnak a bőr szöveteibe, mégis védő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek.

 

Válaszolj kérdésünkre, és nyerj strandszettet és Gerovital Sun gyerek naptejet!

Játék kezdete: 2013-07-04

Játék vége: 2013-07-11

Sorsolás időpontja: 2013-07-12

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.