Nyerj jegyet az EDDA – „A KÖR” musical-re!

Ezt a nyereményjátékot már megnyerték. Nézd meg, hogy te vagy-e a szerencsés nyertes!

Szerencsés nyertes:

Czihó András, Budapest

Nyeremény:

1 db páros jegy (2 darab) “A KÖR” – EDDA musical 2013. május 18-i, 15 órai előadására a RaM Colosseumba

Sok éves álom vált valóra az EDDA musical – „A KÖR” színpadra állításával. Most te is részese lehetsz ennek a fantasztikus produkciónak, ha kitöltöd játékunk kérdéssorát!

„Az életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell. A musical szereplői menekülve a társadalmi problémák és feszültségek elől a szerelemben, a szabadságban és a rockban keresnek menedéket, boldogságot.”

„A történet egy külvárosi mese, ahol főhősünk egy szerelmi csalódás miatt elindul a nagyvilágba, abban bízva, hogy megtalálja, amit keres: az igazi szerelmet, a sikert és a boldogságot. De nem csak jó barátok, hanem „rosszak” is keresztezik útját. Vajon a hit és a szerelem elég erőt adnak-e neki, hogy győzedelmeskedni tudjon a gonosz elleni küzdelemben. Te mindennap dönthetsz jó és rossz között!”

A 2013 májusában színpadra állított musical az Edda Művek 24 slágerét szólaltatja meg, egy elképesztően jó forgatókönyvvel megfűszerezve. „A KÖR” alkotói igyekeztek szórakoztató, érdekfeszítő, humorral és életigenléssel teli produkciót létrehozni, amelynek üzenete szerint mindig van lehetőségünk választani jó és rossz között. Pataky Attila az EDDA MŰVEK énekese a megvalósításhoz Pintér Tibor színész, rendező által vezetett Sziget Színház társulatát választotta.

A 2013. május 18-án és 19-én két-két előadás keretében kezdődik meg az előadássorozat, amely először Budapesten a RaM Colosseumban, majd a nyár végén Miskolcon bemutatják be, hiszen a várost elválaszthatatlan kapcsolat köti össze az EDDA MŰVEK-kel. Ezt követően szeptemberben egy országos körút veszi kezdetét. A két éves turné keretén belül a határon túli magyar területeken is láthatják majd az EDDA musical-t, „A KÖR”-t.

Most te is megnézheted a „A KÖR” musical-t! Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni játékunk kérdéssorát. Ha válaszaid helyesek voltak, esélyt kapsz arra, hogy megnyerd a páros jegyet a RaM Colosseum jóvoltából a 2013. május 18-ai, 15.00 órás előadásra!

EDDA musical – „A KÖR”a ColonArt Kft. és a Szigetszentmiklósi Sziget Színház közös produkciója

2013. május 18. 15.00 Ram Colosseum

 

Alkotók

Dalszöveg: Pataky Attila

Zeneszerző: Gömöry Zsolt

Forgatókönyv: Oravecz János

Rendező: Pintér Tibor

Koreográfus: ifj. Nádasdy András és Patuzzi Mónika

Díszlet: Domján Gábor

Technikai vezető: Csukay Zoltán

Producer: Pintér Tibor

 

Szereposztás

Elmo – Pintér Tibor

Írisz – Tunyogi Bernadett / Békefi Viktória

Szezár – Tóth Attila / Bencze Sándor

Szalsza – Koós Réka / Janza Kata

Angóra – Szabó Dorottya

Fausztusz – Makrai Pál / Buch Tibor

Jolán – Lőrincz Andrea

Frédi – Várfi Sándor

Toha – Balogh Máté

Para – Mohácsi Márk

Miu – Papp Letícia

Menedzser – Bencze Sándor

Kisfiú – Bakos Attila

Játék kezdete: 2013-05-09

Játék vége: 2013-05-15

Sorsolás időpontja: 2013-05-16

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.