2022. január 27.- Az év első Női Klubja

Tarts velünk idén is!
Amit itt biztosan megtalálsz: minőségi program, szeretettel teli közösség. Legyél Klubtag! Váltsd ki a Nők Világa Club Card kártyád!
 
“Boldogságra mindig van ok, és hiszem, hogy az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon…”– Eszterhai Katalin
 
2022 AZ ÚJRAKEZDÉS ÉS ÚJRATERVEZÉS éve!
 
Az előző évben mindannyian sok mindenen keresztül mentünk… Olykor tanulságos és megdöbbentő időszak volt, olykor boldog és egyenes út vezetett a megoldásokhoz!
 
EBBEN AZ ÉVBEN MINDENKI TISZTA LAPPAL INDUL!
 
Gyere el Te is 2022. január 27-én az OKISZ Székházba a Női Klubba!
Miért?
…Mert….
Eszterhai Katalin, Kanadában élő újságíró, szerkesztő, televíziós producer hazalátogat és az első útja Női Klubunkba vezet!
Ahogy Katalin fogalmaz az újrakezdésről: “Mindannyian nap, mint nap tapasztaljuk, hogy az élet nem más, mint válaszutak sokasága: de tisztában kell lennünk azzal, ha utat választunk magunknak, akkor nem csak az út elejét választjuk…”
 
Te milyen utat választottál erre az évre?
Találkozzunk Női Klubunkban és oszd meg velünk, beszélgessünk!
 
 
Mi lesz még a program?
 
Kecskés Tímea és Sándor Dávid a Madách Színház művészei elhozzák nekünk a Nagy költők Múzsái című produkciót és bemutatják József Attila életét egy nagyon különös nézőpontból. Egy férfi, három múzsa…
József Attila, Vágó Márta, Szántó Judit és Kozmutza Flóra…
József Attila gyönyörű versei adják az irodalmi délután vázát prózában és megzenésítve.
Garantált: a humor, a jókedv és a nevetés!
Tarts velünk Te is!
Velünk lesz még Busch-Turcsányi Éva, aki segít eligazodni az egészséghez vezető labirintusban természetes gyógymódokkal! Könyvét kedvezményesen meg is vásárolhatod!
A BGB Interherb Kft. jóvoltából pedig igazi finomságokat kóstolhatsz az egészségre hangolva! Lesz fasírt, gluténmentes kenyér és brownie is!
Csodás bio zöldségekkel, vegyszermentes termékekkel, kézápolással is találkozhatsz a Klubnapon, ami igény szerint kedvezménnyel meg is vásárolhatod!

Foto:123rf.com

 
 
EXTRA LEHETŐSÉG, aki a Női Klubra új vendéget hoz, kérjük jelezze, mert ezt a tevékenységet a helyszínen ajándékkal jutalmazzuk!
 
Kérjük, feltétlenül jelezd részvételedet és regisztrálj, mivel a létszám korlátozott! A részvételhez nem szükséges az oltási igazolvány. A megfelelő higiéniai szabályok betartásával tartjuk meg Klubunkat!
Kérdés esetén hívd bátran a +36/70-430-5371 telefonszámot, vagy írj a [email protected] e-mail címre.
Regisztrálj! Szeretettel várunk!
Időpont: 2022. január 27. (CSÜTÖRTÖK)
Kezdés: 17 óra (de 16 órától várunk Benneteket!)
ÚJ HELYSZÍN: OKISZ Székház (Budapest, Thököly út 58-60, 1146)
Belépő: 2 800 Ft/fő,
Tisztelet Társaság Tagoknak 2 500 Ft/fő
Nők Világa Club Card tagoknak: 2 000 Ft/fő
Regisztráció: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdi9vZ8ggfcdr…/viewform
Ha Te is Nők Világa Club Card tulajdonos szeretnél lenni, akkor kattints ide: https://bolt.csakanoknekmagazin.hu/nok-vilaga-klubkartya
Az űrlap kitöltésével automatikusan elfogadtad az adatkezelési nyilatkozatunkat, melyet a következő linken olvashatsz el: https://csakanoknekmagazin.hu/adatvedelmi-nyilatkozat-gdpr/

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.