Szórakoztató, kellemes edzések, amelyeket érdemes kipróbálni

Egy ismert spinning oktató, Cody Rigsby szerint: “Fektess be magadba, mint egy jó részvényportfólióba -és vegyél, vegyél, vegyél!”. Ezért összegyűjtöttünk néhányat a legjobb, legtöbbet emlegetett streaming és IRL edzések közül, amelyek maximális megtérüléssel járnak. Mert legyünk őszinték, a legértékesebb vagyonod te magad vagy.

Izzadás 

Szauna, hot jóga -mind izzasztó. Ha csak egy-két órája van, javasolunk egy csakra meditációt vagy egy mély nyújtást, amelyet infraszauna követ egy aromaterápiás testápolóval.

Kellékek: Egy izzasztó szett, valamint néhány botanikai hatású szépségápolási cikk, amelyet a szauna utáni felfrissüléshez a táskájába dobhat.

Youtube szörf – zsírégető gyakorlatokért

Azonnali hozzáférést biztosít az olcsóbb személyi edző digitális megfelelőjéhez, bármilyen edzéshez is van kedvünk. Jógastúdióba (vagy a bokszringbe, vagy a gyepre) repít. Ez az ingyenes platform mindenki számára kínál valamit. Az oktatók széles skálája megtalálható a feltöltött videókban: a 70 éves koreai nénitől az amerikai sztáredzőkig.

Kellékek: Szabad súlyok, ellenállási szalagok és – extra kredit – egy elegáns egészségügyi okosóra a mérőszámok mélyebb megismeréséhez.

Fluidform pilates

Kirsten King, Ausztrália pilates királynője, az influencerek kedvence lett a saját tempójú, alacsony ellenállású tonizáló órái miatt, beleértve egy különösen erős szülés előtti és utáni programot.  Ezek a gyors hasizom- és kargyakorlatok pont jók ahhoz, hogy két találkozó között bepréseljük őket.

Kellékek: Dobja fel bármelyik otthoni szőnyeges órát egy egyensúlylabdával és néhány tapadó zoknival.

Fit It In: Mini edzés, ha szorít az idő

Bünda

A Bünda alapvetően egyetlen zónára – a farizmokra – lett kifejlesztve. Az ötlet lényege, hogy ha szilárd alapokkal rendelkezel, akkor a többi (a hát alsó része, a törzs és a térdek) is profitálhat a stabilizáló támogatásból. A legjobb az egészben, hogy az ötven percnyi, nagy energiájú, fenékformáló gyakorlatok nem sok teret hagynak a monotóniának.

 

Kellékek: Egy teljesítményorientált szett, tornacipő és egy mini masszírozó a másnapi fájdalmak ellen.

Fűtött edzés

Gondolj úgy a fűtött teremre, mint egy vinyasa stílusú flow és egy gőzölgő szauna szeánsz keresztezésére. Ez azt jelenti, hogy lazán és rugalmasan fogsz távozni, és úgy fogod érezni, mintha az utolsó mérgező anyagot is kiizzadtad volna a testedből (a százfokos hőség ugyanolyan katartikus, mint amilyen könyörtelen). 

Kellékek: Hőmérséklet-szabályozott szett és bőrélénkítő törlőkendők utána.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.