Az alakformálás legújabb trendje!

Az alakformálásban a legújabb trend, hogy a tested ne csak formás legyen, de valóban használni is tudd a szépen kigyúrt izmaidat. Erre pedig már létezik egy igazán hatásos módszer!

Érthető kifogás, ha nincs kétnaponta 1-1,5 szabad órád arra, hogy az edzőteremben izzadj. A lelkiismeret furdalás és a felesleges kilók helyett ma már erre is van megoldás, méghozzá a vibrációs tréning, amely a funkcionális típusú, magas intenzitású edzés.

25-30 perc alatt, 6-8 féle eszköz használatával, izmaid maximális átmozgatásával hozhatod ki magadból a legtöbbet a nyár beállta előtt, és közben valóban erősebb is leszel, nemcsak szebb. Fél óra alatt legalább 400 kalóriát tudsz elégetni, miközben köredzés jelleggel vándorolsz a csapattársaiddal a különböző sportfeladatok között.

A hagyományos eszközök – gumiszalagok, labda, bordásfal – mellett a zsírégetést a vibrációs tréneren eltöltött percek teszik minden eddiginél hatékonyabbá. Ezután jön a twist run stepper, amivel egyelőre szintén csak kevés helyen edzhetsz Magyarországon. A klasszikus súlyzózásnál, kettlebell típusú súlyoknál pedig sokkal hatékonyabban hatnak a kar mélyizmaira a vibráló kézi súlyok, melyekkel csak a  vibrációs szalonokban találkozhatsz. "Minden állomáson 50-60 másodpercet töltenek el a sportolók, akik nálunk maximum 3-4-en lehetnek, így mindenkire sokkal jobban oda tudunk figyelni, hogy ebben a rövid időben valóban a legtöbbet hozza ki magából” -mondja Magyar Orsi, a vibrációs tréning edzője. "A fél óra alatt nincs megállás, egy edzésen minden izomcsoportot átmozgatunk, hihetetlen intenzitással, igazi komplex edzés.

sport3

Az edzéshez igazi elszántság, kitartás kell, de az eredmény magáért beszél. Már 2-3 alkalom után szépen formálódnak az izmok olyanoknál is, akik korábban nem edzettek célzottan egyes izomcsoportokra. A tréningek után pedig sokkal könnyebb felemelni egy karton vizet, vagy az iroda közepén álló fotelt. Ennek az edzésformának a másik nagy előnye, hogy jól növeli az állóképességet, koordinációt, koncentrációt és a robbanékonyságot, vagyis más edzések mellet kiváló teljesítményfokozó. Igazi harc a téli hónapokban elpuhult izmaink ellen.

Legyen hát az idei nyár mottója: Nemcsak szép, de erős és egészséges is!

Forrs:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.