Szúrós csoda

Szúr? Igen. Fáj? Nem. Rákérdezhetsz! Ez az akupunktúra.

Az akupunktúra teljesen önálló gyógyító irányzat, de a bioenergetikához és a fizioterápiához is sorolható. A kínaiak tudhattak valamit, ha már közel 4500 évvel ezelőtt alkalmazták ezt a módszert.

Az eljárás a hagyományos kínai orvoslás negyedik alapkövet alkotja, mely a lélek gyógyításával, a kiegyensúlyozott étrenddel és gyógyfüvek használatával válik teljessé. Ám nem csak betegségek, hanem szépészeti beavatkozások is végezhetőek az akupunktúrával.

akupunktúra2

Hollywood üdvöskéi megannyi plasztik csodaszert vettek már igénybe, hogy fiatalok és szépek maradjanak. A sebészeti beavatkozások fájdalmasak és a kenceficék pedig megannyi káros anyagot tartalmazhatnak. A legtermészetesebb fiatalító kezelés, a kozmetikai akupunktúra.

A ráncok és bőrbetegségek legfőbb ellenfele pár apró tű. Szinte fájdalommentesen működik, hiszen a szépülni vágyó csupán egy tűszúrást érez. A páciens ellazul, majd arra ébred, hogy bőre szebb, mint valaha.

akupunktúra

Egy műtéti beavatkozás borsos árú és a beavatkozás utáni felépülés akár heteket is igénybe vehet. Ezzel szemben az akupunktúra gyors, tartós és természetes. A kúra utáni kezeléseket 4 havonta érdemes ismételni.

Egy felmérés szerint a kozmetikai akupunktúrával kezelt páciensek jelentős része már az első kúra alkalmával mutatott szembetűnő javulást. Az eredmény többek között puhább és világosabb bőr. Az arcizmok rugalmasságának a fokozódása, kisimuló ráncok, rózsás orcák és egész testre kiterjedő megújulás érzése.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.