Mi a megoldás a heges, pattanásos bőrre?

Felnőtt korban is sokak életét keserítik meg a mély, gyulladt pattanások, melyek csak ritkán múlnak el nyomtalanul. Akár a kamaszkori pattanások otthoni nyomkodásainak nyomairól, vagy a nehezen gyógyuló, erősen gyulladt aknék után maradt hegekről legyen is szó, ezektől biztosan mindenki meg akar szabadulni.

A jó hír, hogy ma már létezik megoldás, ami egyúttal serkenti a kollagén természetes termelődését is a bőrben, így számos jótékony hatással jár. A mikrotűs bőrfiatalító eljárások nagyon hatékonyak, ha heges arcbőrről van szó, de a megfelelő kezelés kiválasztásával ennél többet is nyerhetünk.

“A Vivace a rádiófrekvenciás mikrotűs bőrfiatalító eljárások legújabb generációja. Minimálisan invazív kezelésről van szó, ami serkenti a kollagén természetes termelődését a bőrben és a kötőszövetben, ezáltal csökkenti a ráncok számát és mélységét, valamint feszesíti és tonizálja az arcot, a nyakat, a kezeket és a testet. A kezelés kiválóan alkalmazható a heges, pattanásos bőr állapotának javítására” – mondja Dr. Széchenyi Kornél.

A helyileg érzéstelenített bőrre helyezett steril mikrotűk mikroszkopikus csatornákat, mikrosérüléseket hoznak létre a bőr mély dermális rétegében: egyrészt a hőérzékeny kollagén összeugrik, azonnali bőrfeszesítést létrehozva ezzel, másrészt pedig beindulnak a természetes sebgyógyulási folyamatok. A kezelés nem csak az arcon, de a test szinte bármelyik részén jól alkalmazható, ha fiatalításról, feszesítésről, hegek eltüntetéséről vagy zavaró pattanásokról van szó.

arc, pattanás

Fotó: 123rf.com

Mivel a bőrfelületre felkerül egy érzéstelenítő gél, a fájdalom minimális, a lehető legkisebb kellemetlenséggel jár. Hogy mennyi kezelésre van szükség, az függ a bőr típusától és az elérni kívánt eredménytől is.

“Általában több kezelés javasolt ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű kollagént és rugalmas rostot termeljen szervezetünk, ami képes biztosítani a bőr kívánt feszességét és rugalmasságát” – teszi hozzá az a Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ vezetője, aki külön felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a profi, tapasztalt szakember kiválasztása.

Olvasd el ezt is!

Hogyan kezelhető a szteroid okozta pattanás?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.