Ha különleges szemüvegkeretet keresel, mutatjuk, mit érdemes választani

Egy szemüveg kiválasztásakor a lencse a legfontosabb, hiszen a cél az, hogy a látásunk tökéletes legyen, de ha ez megvan, akkor komoly figyelmet fordíthatunk a keretre is. Ilyenkor már a divatra, a stílusra kell összpontosítani: ha bevállalós vagy, érdemes különleges megoldást választanod.

szemüvegek öltöztetnek, felkeltik a figyelmet, ezért sem mindegy, milyet viselsz. Egy visszafogott lencse elrejt a tömegben, egy merész megoldás azonban magára vonzza a tekinteteket. Ha a cél a feltűnés, a különleges szemüvegkeretek között kell választanod.

Fotó: 123rf.com

Nagy kedvenc a kerek szemüveg

Először is érdemes megismerkedned a legfrissebb megoldásokkal, ehhez elegendő az eyerim collection kínálatát áttekintened, ahol a divatos dizájn mellé a minőség is társul. Nem kell feltétlenül az adott év trendjét követned, időtálló megoldások között is válogathatsz. Ilyen a kerek keret, amely a könyvek és filmek világából ismert varázslótanonc modelljére hasonlít.

A kör alakú lencse a látást maximálisan kiszolgálja, éppen ezért a méretét tekintve nagy szabadságot nyújt. Lehet kicsi vagy nagy, a kerek szemüveg kiváló választás a hétköznapokra. Aranyos, kedves megjelenést ugyanúgy tud kölcsönözni, mint szexi, érzéki tekintetet – ez a ruhaválasztásodtól is függ.

Fotó: 123rf.com

Csillogjon, villogjon

Buliba nem a kerek megoldás legyen az első választásod, inkább egy csillogós modell, amely az öltözéked legkiemelkedőbb darabja lehet. Ehhez elég egy élénk színű keret, amit aprócska kövekkel díszít ki a gyártó – szerencsére ebből a megoldásból is számtalan lehetőség közül választhatsz.

Ebből a kialakításból is létezik egyszerűbb verzió, de ha belevágsz a csillogásba, érdemes bátrabban választani. A különleges szemüvegkeretek keresésénél az a cél, hogy a kiválasztott modell megmaradjon az emberek emlékezetében, ezt egy csillogó megoldás tökéletesen megoldja. Ha mégsem érzed elegendőnek a csillogást, vagy kiemelkedő alkalomra szeretnél tovább növelni ezen, a megfelelő fülbevalók kiválasztásával ezt is megteheted. Nem kell visszafogni magad, a határ a csillagos ég.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.