Felkészülés az őszre! Miért fontos az ép bőr?

Az ép bőr fontos, ahhoz, hogy  a smink, ami az arcunkra kerül szép legyen. Ez korosztálytól független. A makulátlan bőrre szeretnénk törekedni, mindig.  Érdemes első lépésként szakemberhez fordulnunk, aki az arcbőrünk számára legmegfelelőbb kezelést alkalmazza, személyre szabott kezelést tud, a bőrünk diagnózisa után alkalmazni.

A hidegbe forduló időszakban a hámlasztó, bőr megújító kezelésekké az idő. Mindent, ami az elmúlt időszakban, például nyáron érte a bőrünket, azokat a behatásokat, különböző enzimekkel gyümölcs savakkal, vitaminokkal, természetes anyagokkal kell helyreállítani. Ezek ma már biológiai hatóanyagokkal bíró bőr-komplexek és technológiák, amelyek látványosan felgyorsítják a bőr regenerálódását.

Fotó: 123rf.com

Nagyon fontos, hogy a professzionális kezelések után a bőr megkapja, a napi ápolást is otthon. Az arc speciális, reggeli-esti lemosása elengedhetetlen a bőr megújításának folyamatában. Olyan arc lemosót érdemes választani, amiben mikro-hámlasztó enzimek találhatóak. Ezek a lemosók mélyebbre hatnak, mint az általános arclemosók. A méreg anyagokat is kimossák, a bőrből. A krémek és szérumok bejutását, is segítik, hiszen megnyitják a bőr átjárhatóságát, ezzel utat engedve az arckrémünkben lévő anyagok felszívódásának is.

Az alábi linkre kattintva smink tippeket olvashat >>

Forrás: Csak a Nőknek


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.