Ezért fontos a hyaluron

A hyaluron egy rendkívül fontos összetevő az arcápolásban. Már-már azt lehetne mondani, hogy egy csodaszer, legalábbis sokan ezen a véleményen vannak, akik már használták, használják.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy természetes anyagról van szó, ami a bőrünkben is megtalálható. Tehát nem egy idegen anyagot juttatunk be a használatával a szervezetünkbe, hanem csupán növeljük azt a mennyiséget, ami már alapból is benne van.

A kor előrehaladtával egyre inkább jellemző bőrszárazság, a bőr öregedésének folyamata lényegesen lelassítható az elveszett hyaluronsav pótlásával.

Hyaluronsav – A hidratált bőr titka

Tudnivalók a hyaluronról

A hyaluron tulajdonképpen a testünk egyik természetes építőeleme. A hasznossága egyértelműen abban rejlik, hogy elképesztően sok vizet képes megtartani. A súlyának akár az ezerszeresét is. Ez azt jelenti, hogy a bőre biztosan nem marad dehidratált, ha ez az értékes összetevő a megfelelő mennyiségben van jelen benne. A hidratálásra bőrtípustól függetlenül szükség van, a köztudattal ellentétben nemcsak a száraz vagy öregedő bőrre kell hidratáló készítményeket használni, hanem a zsíros, pattanásos bőrre is.

Hyaluron tartalmú kozmetikumok

A Hyaluron a lehető legjobb választás a bőr megfelelő működésének a támogatására, mert intenzíven hidratálja az arcbőrt. A rendszeres használatának köszönhetően, a bőr sokáig üde és feszes marad. A tisztítás, illetve tonizálás után kell alkalmazni, a hidratáló krém felvitele előtt.

Arcpakolások gazdag választékban

Ha biztosra szeretne menni, akkor jó, ha a szérum mellett, néhány jótékony hatású arcpakolás segítségét is igénybe veszi. Fontos, hogy mindig a bőrtípusának megfelelő termékeket válassza, ugyanis nem mindegy, hogy zsíros, száraz, normál vagy esetleg öregedő bőrre kívánja használni a különböző készítményeket. Taláható a neten is sok anti-aging arcpakolás különböző bőrtípusokra és vitaminokkal dúsítva. A kozmetikumok használata legyen az arcápolási rutinjának a szerves része!

Foto:123rf.com

Amennyiben puha és hibátlan arcbőrt szeretne, akkor gondoskodjon arról, hogy a bőre megkapja azt a törődést, amit megérdemel! A magas hyaluron tartalmú kozmetikumokkal sokat tehet azért, hogy pontosan azt lássa a tükörben, amit szeretne. 

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.