Örök szerelem – Ha ilyen a szexuális életetek, akkor lehetésges

A szex mindig a kapcsolatok elején a legizgalmasabb. Ilyenkor még nem ismeritek egymás testét, rengeteg titkot fedeztek fel a másik vágyaival kapcsolatban, így nem csoda, hogy akár naponta többször is sort kerítetek az együttlétekre.

Aztán ahogy telnek a hónapok, majd pedig az évek, bizonyos dolgok megváltoznak a szexuális életetekben. Ez viszont nem feltétlenül jelent rosszat, ha ugyanis az alábbi átalakulást észleled te is, az bizony arra utal, hogy titeket tényleg egymásnak teremtett a sors, és nagyon erős párt alkottok!

Minden természetesen történik

A kapcsolat elején még megtervezed fejben, mikor fogtok szeretkezni, rákészülsz, és izgulsz is miatta. Idővel viszont ez is megváltozik, és a szex természetesen, mindenféle előregondolás nélkül történik meg. Egyszerűen csak tudjátok, hogy most ez követezik, mert olyannyira egymásra hangolódtatok spirituálisan és fizikálisan, hogy nincs szükség többé utalgatásra; szavak nélkül, érzések és mozdulatok alapján tudjátok, hogy most szeretkezni fogtok egymással – számol be a Bien.

szex, szerelem, csók

Fotó: 123rf.com

Ellazulsz, és jól érzed magad a bőrödben

Kezdetben mindenki aggódik azért, vajon mennyire tetszik majd a másik félnek meztelenül, és amiatt is, hogy mennyire lesz elégedett a teljesítményével. Bizonyos kapcsolatokban ez a fajta feszengés sosem múlik el, de ha az Igazival vagy együtt, rövidesen úgy érzed, mellette nyugodtan lehetsz önmagad. A Nagy Ő társaságában nem foglalkozol a hibáiddal, magabiztosnak és szexinek érzed magad; mert ő azt érezteti veled, hogy te vagy számára a főnyeremény. Innentől kezdve pedig nem a külsőségekkel foglalkozol, hanem a csodálatos érzéssel.

Nyíltan beszéltek mindenről

Nehéz beszélni a szexről, ha még alig ismeritek egymást, azt pedig pláne nem könnyű a másik tudtára adni, ha valamit nem úgy csinál, ahogy te szeretnéd. Egy őszinte, nyitott kapcsolatban viszont ez idővel egyáltalán nem fog gondot okozni. Az Igazival képes vagy úgy beszélni a szexről, mint a vacsoráról vagy a kedvenc filmedről; feszengés és kellemetlen csend nélkül. Gond nélkül el tudod mondani a pasidnak, mit szeretnél tőle, és mit próbálnál ki, ő pedig meghallgat, kompromisszumokat köt, és ugyancsak ilyen nyíltan beszél róla.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Csökken a szex jelentősége – Fontosabb a spirituális kapcsolódás?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.