Mi kell a nőnek? Ilyen a tökéletes férfi

A nőknek elég komoly elképzeléseik vannak arról, milyen a tökéletes férfi. Nem elég a jó megjelenés, van néhány tulajdonság, ami nem hiányozhat álmaink lovagjából.

Aryee Claudia Tücsi számára természetes, hogy nemcsak a hölgyeknek, de az uraknak is ugyanolyan fontos, hogy ápoltak, igényesek legyenek. De vajon mi tesz igazán stílusossá egy férfit?

A magabiztosság

„Az mindenképpen, ha a megjelenése magabiztosságot sugall, mert az ilyen férfi minden helyzetben feltalálja magát, odafigyel a másikra és képes meglepetést okozni. A stílusos férfi továbbá tudja, mi jól áll neki, és minden szituációban képes az alkalomhoz illően a lehető legtöbbet kihozni magából. Tudja, mikor kell inget választania, és mikor érheti be a pólóval – legyen szó eljegyzési buliról vagy pezsgőzésről az Eiffel-torony tetején. Nagyon fontos, hogy ne csak a ruhák, de a kiegészítők is belesimuljanak az összképbe. Egy szép óra, táska vagy mandzsettagomb nagyon hatásos tud lenni, akárcsak egy visszafogott, mégis karakteres, a viselőjéhez passzoló illat használata” – árulta el Claudia, aki úgy véli, az első benyomás minden új ismeretségnél meghatározó lehet.

A hagyományok tisztelete

„Egy randevú, de akár egy üzleti találkozó sikere is múlhat azon, hogyan öltözik fel, milyen programot szervez, vagy épp hogyan viselkedik a férfi az első találkozás alkalmával. Akinek van stílusa, követi a hagyományokat: tiszteli az idősebbet, kinyitja az ajtót a hölgyek előtt, és az autóból is kisegíti a partnerét” – folytatta a műsorvezető.

ferfi

A figyelmesség

„Mivel állandó pörgésben élem az életem, nem árt, ha a párom észreveszi, hogy meg kellene állnom pihenni egy kicsit. Ilyenkor egy nőnek szerintem nagyon jól tud esni, ha egy városnézős, sétálós, túrázós nyaralás helyett piknikezni vagy a strandra invitálják, vagy mondjuk egy nehéz nap után illatos fürdővel és vacsorával várják” – vallotta be Tücsi, akit virágokkal és lufikkal is könnyen le lehet venni a lábáról.

Az intelligencia

„Az egyszerű dolgokban, az egymásra való odafigyelésben, a sok és tartalmas beszélgetésben, az intelligenciában hiszek. Egy stílusos, magabiztos férfire szerintem mindig lehet számítani: partner abban is, ha az esőben épp jólesik elázni, de akkor sem jön zavarba, ha ajándékozásról van szó. Általában nem szoktam elárulni, mit szeretnék, de szerintem egy igazi férfi figyel a másikra és kitalálja, mire vágyik a nő” – összegezte a sztár.

Forrás: https://napidoktor.hu/index