Mi a sikeres első randi titka?

Amikor először találkozunk a (talán) Nagy Ő-vel, akkor mindannyian szeretnénk a legjobbat kihozni. De hogyan lehet sikeres az első randi?

A párkapcsolati coach szerint

-az első, és legfontosabb tanács: légy magabiztos! Nem várhatod el a férfitól, hogy meglássa benned a tökéletes nőt, ha te magad sem vagy elégedett a látvánnyal a tükörben. Sajnos sokan elbuknak akkor, amikor az első randi alatt már a válásukról, vagy a saját gyengeségeikről beszélnek – pedig az első találkozás nem egy terápia!

-legyen jó a helyszín: ne ejtsük magunkat csapdába! Nagyon fontos, hogy legyen menekülési útvonalunk, hiszen lehetséges, hogy a randipartner egyáltalán nem olyan, mint elképzeltük.

-tanulj meg offline ismerkedni: sok fiatalnak óriási problémát okoz, hogy nem tud online ismerkedni – de az eszükbe sem jut, hogy nem csak az internet segítségével, hanem a való életben is lehet párt találni. Tanulj meg ismerkedni, és valós kapcsolatokat kötni.

-adj több esélyt: lehetséges, hogy a kiszemelt férfi az első randi alatt épp olyan frusztrált, mint te, ezért nem tudja a legjobb formáját hozni. Nem kell feltétlenül leírni az alapján, hogy első blikkre mit érzünk, hiszen sokszor előfordul, hogy két ember csak hosszú ismeretség után jön rá egymás jó tulajdonságaira.

További hasznos randitippeket a videóban találsz!

Forrás: FEM3


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.