Majd hívlak! – szólt a pasi és eltűnt a ködben…

Majd hívlak. Végszó vagy sem? Mit jelent ez egy pasi szótárában? A lerázós duma, amitől minden nő rázza a fejét.

Mi nők szeretünk a kákán is csomót keresni. A körülöttünk és velünk megtörtént eseményeket ? például egy randit ? a barátnőinkkel túlanalizálni. Nyilvánvalóan a pasik között is akad számtalan ilyen, bár hányaduk kisebb. Az viszont 100 %, hogy az összes nő két szót különösen utál hallani a randi zárómondataként: Majd hívlak!

Ki ne állítaná meg ilyenkor a srácot és vonná kérdőre, hogy ?ez mégis mit jelent?? Megkímélve saját magát, barátnőit és telefonszámláját a hosszú órákon át tartó elemezgetéstől. Az örökös ?vajon mit rontottam el? körök lefutásától és a vigasztalni próbáló barátnők ?vegyük sorra hogyan történt? kérdéseitől. Mindezt azért, mert egyszerűen sohasem vehetjük biztosra, hogy ez a két szó mit jelent egy férfi szótárában.14481A verzió, avagy mire jó ez?

Azok a pasik, akik elég tökösnek érzik magukat, hogy randira hívjanak, majd aztán pár órányi ismeretség után megpróbáljanak minket ledönteni a lábunkról, szedjék össze magukat és találjanak ki egy hihetőbb dumát, ha nem akarják folytatni a dolgot. Esetleg mondják meg nyíltani. Így minden bizonnyal a nem kívánatos személyek listáján csupán a közép- és nem az élmezőnyben fognak helyet kapni.14482B verzió: hogy nekünk könnyebb legyen

Fogadjuk el, mint más egyezményes jelet? A másik oldalról vizsgálva a helyzetet, az is előfordulhat, hogy kedvességből ? és véletlenül sem gyávaságból ? nem fejezi ki magát érthetőbben a pasi. Jobb ez így mindkét félnek? Ők nyilvánvalóan ezt hiszik, de vajon hány nő értene egyet ezzel? Tanuljunk meg beletörődni, ha ezt a 2 szót halljuk, felesleges a bizonytalanságban botorkálni. Az esetek döntő többségében ez annyit jelent: örülök, hogy találkoztunk.

Egyéb nyalánkságok

Túl vagytok már néhány találkán, esetleg egy-két forró éjszakán is. Bár te úgy érzed jó irányba halad a kapcsolatotok, ennek ellenére egyre több furcsán ismerős mondatot kezd el használni a pasi. Ha a randi tolódik a munkára vagy a fáradtságra hivatkozva nem biztos, hogy egyből kombinálni kell. 14483A tapasztalat viszont azt igazolja, szinte minden hím ugyanazokat az olcsó dumákat húzza elő a farzsebéből, amikor menekülőre fogná a dolgot. Ha úgy érzed meleg a helyzet, inkább borítsd te a bilit. Amennyiben félre értetted a jeleket, legalább meggyőződsz róla, hogy tényleg kellesz a pasinak.

Forrás: