Így találhatod meg a párod elvált szülőként

Olyan anyukáknak és apukáknak nyújthat segítséget a pszichológus-jogász új társkereső irodája, akik gyermekükkel nehezen találnak párt maguknak.

Dr. Szöőr Anna pszichológus-jogász idén tavasszal indította el új társkereső szolgáltatását, amely kifejezetten gyermekeseket hoz össze. A szakember nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is segít megoldani a csonka családok problémáit.

“A folyamatos odafigyelésünk lényege, hogy felkészítsük és harmonizáljuk a már legalább egy csalódáson túl levő párok tagjait a normális, kiegyensúlyozott családi életre és az egymás, valamint az egymás gyermekeinek kölcsönös elfogadására, tiszteletére. Ez a sikerünk titka, talán ezért is van nálunk máris sorbanállás. Nem mennyiségre, hanem minőségre megyünk. Filozófiánk, hogy a szeretet és a szerelem egyet jelent a családdal” – mondta dr. Szöőr Anna, akihez a gyermekesek általában egy csalódás után fordulnak.

Fotó: 123rf.com

“Mivel az ügyfeleink nagy része korábban internetes társkeresőkön megtapasztalta, hogy gyakran a gyermek okozta a fő gondot, rájöttünk, hogy Magyarországon offline, személyes tanácsadásra épülő gyermekes társkeresőre van szükség. Első lépésben mindig elbeszélgetünk az új ügyféllel. Ezen az első találkozáson felmérjük, hogy milyen a  lelkiállapota, azaz alkalmas-e a párkeresésre, vagy még valamilyen felkészítésre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza az előző kapcsolatából adódó traumáját. Amennyiben az első beszélgetés alkalmával úgy ítéljük meg,  hogy megérett a helyzet a  párválasztásra, akkor konkrét személyeket ajánlunk a hozzánk fordulóknak és hosszá segítjük őket a randevú megszervezéséhez is. Hangsúlyozzunk, hogy nem csak gyermekesekkel foglalkozunk, hanem olyanokkal is, akik gyermekre vágynak, de valamilyen oknál fogva a gyermekáldás számukra nem lehetséges, így örömmel nevelnék a párjuk gyermekét, vagy foglalkoznának az ő unokájával” – meséli a szakember, akinek ügyfélkörében a professzoroktól a jóravaló munkásemberekig mindenki megtalálható.

“Máris vannak sikertörténeteink. Egy tíz éve gyermekeit egyedül nevelő édesapa nálunk találta meg azt a hölgyet, aki 47 évesen már nem szülhet és alig várta, hogy ennek ellenére Anya lehessen. A férfi felesége Dél-Amerikába költözött, -mondhatni hátra se nézett, úgy hagyta el 10 éve a családját. Nem csak a pár, de a gyermekek is boldogok. A másik csodálatos történetünk, amikor egy háromgyermekes elhagyott anyuka lelte meg kétgyermekes apuka párját és a gyermekek azóta kvázi testvérek, a pár  nemrég összeházasodott. Tudnék még többről is mesélni, de ezek voltak a legmeghatóbb történeteink az elmúlt félévben. Több szabadidős partnerséget, mingli párkapcsolatot is összehoztunk, amelyek remekül működnek, mind a felnőttek, mind a gyermekek szempontjából” – tette hozzá Anna.

Forrás: https://napidoktor.hu/index