Ezeket ne tedd szeretkezéskor!

A szex igen kiemelkedő szerepet játszik az ember életében. Éppen ezért jobb, ha betartunk néhány dolgot, mely könnyen elronthatja az összebújást!

Ne kapcsold le a villanyt!

Bizonyára tudod, hogy a pasik igencsak vizuális lények, így miért is fosztanád meg attól az élménytől, hogy láthat téged szeretkezés közben? Sokan mégis lekapcsolják a világítást, mielőtt megszabadulnának a ruháiktól, mivel vagy bűnös tevékenységnek találják az aktust, vagy azért, mert szégyellik a testüket. Pedig ezzel megfosztanád a párodat attól, hogy gyönyörködhessen benned! Ne azon agyalj, hogy hogy nézel ki, hol van rajtad egy kis súlyfelesleg, vagy hogy elkenődött a sminked. Hidd el, szex közben a férfiakat nem ez érdekli! – számol be a Bien.

Ne hajtogasd össze a ruhákat!

Igen vágylohasztó lehet, ha miután megszabadulsz a ruháidtól, akkor azt nekiállsz összehajtogatni. Persze, jó dolog a rend, viszont vannak pillanatok, amikor kifejezetten jól néznek ki a körülöttünk eldobáld ruhadarabok! Bármenyire is kényszeres vagy ilyen téren, semmiképp se rontsd le a hangulatot azzal, hogy erre figyelsz, inkább ragadjon el a hév, ne hagyd, hogy bármi is kizökkentsen! Szex után, ha annyira zavar, úgyis rendet tehetsz!

Ne légy bábu!

Sok pasi panaszkodik arra, hogy párjuk nem eléggé aktív szex közben, és úgy fekszenek ott, mint egy fadarab. Ahelyett, hogy kényelembe helyeznéd magad, vedd ki te is a részed, és ha nem is te irányítod az eseményeket, apró csókokkal, simogatásokkal, és izgató csípőmozdulatokkal tedd színesebbé a szeretkezést. Ha nem teszed, a párod úgy fogja érezni, hogy nem élvezed a vele eltöltött hosszú perceket, és várod már, hogy mikor lesz vége.

szex

Fotó: 123rf.com

Ne beszélj

Egy kapcsolatban a kommunikáció igen fontos, azonban vannak olyan helyzetek, amikor inkább hanyagoljuk. Szeretkezés közben ne kezd el diskurzust folytatni semmiről, maximum olyanról, ami a szexhez kapcsolódik. Persze az sem jó, ha teljes némaságba burkolózol, mivel valahogy ki kell fejezned, hogy élvezed azt, amit csinál a párod, de azért tarts mértéket, nehogy vágylohasztóvá váljon a sok beszéd!

Ne tedd azt, amit nem akarsz

Vannak olyan nők, akik csak azért mennek bele bizonyos dolgokba a szexnél, hogy bizonyítsanak a párjuknak, és azért, hogy ne okozzanak neki csalódást. Természetesen igen nemes gesztus, ha a szerelmünk kedvébe szeretnénk járni, ám ha az összebújásról van szó, akkor igenis ugyanolyannak mértékkel vedd a saját igényeidet és vágyaidat, mert a szeretkezésben mindketten azonos mód vagytok benne. Tehát ha a párod olyan dolgokat kér tőled, amitől te ódzkodsz, mondd meg neki! Amennyiben szeret és törődik veled, akkor megérti, ha nem, akkor sajnos nem kell tovább ragozni…

Ne játszd túl

Bizonyára te is el szeretnéd kápráztatni az ágyban a párod, azonban ha pornószínészeket megszégyenítő, akrobatikus mozdulatokkal leped meg, akkor az elsülhet balul is. Ekkor ugyanis a szex nem a kettőtök közti meghittségről fog szólni, hanem személytelenné válik. Igaz, a pasik szeretik az aktív nőket, de ha túljátszod a szereped, azt megérzi, és könnyen frusztrálhatja.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Szex – Lehet, hogy ezekről az izgató tényekről nem is hallottál

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.