Ez a 4 furcsa praktika felpörgetheti a szeretkezést

A szexuális élet felpörgetésére szinte mindenki az új helyszínek és pózok kipróbálását, a fantáziák megélését javasolja. Tény és való, ezek kézenfekvő lehetőségek és érdemes is élni velük. De milyen praktikákat érdemes még bevetned, ha a maximumot hoznád ki az ágybéli teljesítményetekből?

Mégiscsak maradjon az a zokni!

Legalábbis a nőkön… Egy nemrégiben készült kutatásból az derült ki, hogy ez a praktikus kis kiegészítő jelentős vágyfokozó. Nem igazán a látványa, mint a funkciója az, ami hasznos, ám abban megkérdőjelezhetetlen sikert aratott – számol be a Bien.

Azok a nők ugyanis, akik a szexuális együttlét során zoknit viseltek, 30%-ban nagyobb arányban jutott el a csúcsra, mint azok, akik ettől a ruhadarabtól is megszabadultak.

A magyarázat egyrészt a biztonságérzetben keresendő, a legtöbben jobban elengedik magukat akkor, ha nem teljesen meztelenek, továbbá a zokni azt is feltételezi, hogy kellően biztos, rugalmas a kapcsolatod – ez is segít ellazulni. A másik magyarázat a véráramlás pozitív változásában keresendő: a melegben az erek kitágulnak, és ez bizony hatással lehet az orgazmus-készségedre is. Ha nem szeretnéd túlságosan lelombozni a szerelmedet, akkor vagy egy gyors légyottal (amikor nem szabadultok meg minden ruhadarabtól), vagy egy szép combfixszel örvendeztesd meg őt – és persze magadat!

Fotó: 123rf.com

Színterápia a hálóban

Ha az együttlétekre, a szenvedélyre gondolunk, akkor szinte mindenkinek a mély, telített színek, a padlizsános, pirosas árnyalatok jutnak az eszébe. Úgy tűnik, ez vakvágány a szex szempontjából, mert nem éppen ezek a színek a vágyfokozók.

Jóval inkább a vidám és élénk, de meleg árnyalatok, tehát a sárgák, narancsos színek azok, amik meghozzák a kedvünket az összebújáshoz.

Talán ehhez is a meleg-érzet köthető, hiszen automatikusan nyitottabbak leszünk akkor, ha kényelmesen érezzük magunkat, márpedig ez sokkal jellemzőbb nyáron, a nagy melegben. Ide vezethető vissza az is, hogy a citrom- és narancssárga első helyen végzett a vágyfokozó színek listáján – érdemes tehát a színskála ezen részéről válogatnotok, ha újrafestitek a hálót!

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Vigyázz, ezek a szex praktikák rosszul is elsülhetnek!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.