Így lesz élvezetes az előjáték!

Fontos, hogy a szexuális kapcsolat friss és eleven legyen. Ezt a célt sokféle ötlettel el lehet érni. Ám az előjáték mindennek a kezdete.

Az előjáték elég időt ad a ráhangolódásra mindkét fél számára, hogy a következő szakaszhoz megfelelő hangulatba kerüljenek. Fontos, hogy megértsük és megtanuljuk a megfelelő előjáték módokat, amelyek valóban segítenek a férfinek kielégíteni a nőt. Egy tanulmány szerint a nőknek több idő kell a vágy felkeltésére, mint a férfiaknak, és alapvető, hogy a férfi belemenjen az előjátékba, hogy kielégítse a nőt.

Előjáték tippek férfiaknak

Mindig kezdeményezz

Nagyon fontos, hogy a férfi kezdeményezzen, mert a nők gyakran szégyenlősek, és haboznak elkezdeni az előjátékot.

Előjáték tippek

Masszírozd meg

Nagyon fontos része az előjátéknak. Sok férfi azt hiszi, hogy nagyon időigényes, és a rövid ideig tartó masszázs nem hatékony, de egy tízperces masszázs is nagyon hatásos lehet, ha megfelelően végzik. Koncentrálj az erogén területekre, mint a mellek, a nemi szervek környéke vagy a hát.

Zuhanyozz a partnereddel

A szex előtti közös zuhany segít az ellazulásban, és abban, hogy ráhangolódj az érzéki előjátékra. Megfűszerezhetjük egy romantikus fürdővel, illatgyertyákkal. A halk romantikus zene gyönyörű alapot adhat a szerelmeskedéshez.

Kezdjük az alapoktól

Fontos minden férfinek tudatosítania, hogy az előjátékot alulról kell elkezdeni. A legtöbb férfi a női test felső részével foglalkozik, ami gyakran leállítja a nőt. Fontos, hogy alulról kezdje, jobban koncentráljon a combokra és az nemiszervre.

Előjáték tippek

Fotó: 123rf.com

Csókold megfelelően

A csók a másik nagyon fontos része az előjátéknak. Először lassan csókolj, ellenőrizd a nő reakcióját. Először a száját csókold meg, aztán következzen a többi erotikus zóna, mint a comb, a nemi szerv környéke.

A szerelmeskedés közben továbbra is csókold a partneredet, ez erősíti az érzelmi kapcsolatot.

Próbálkozz az orális szex-szel

Az orális szex az előjáték másik fontos része. Segít abban, hogy a nő könnyen eljusson az orgazmushoz.

Próbálkozz új technikákkal

Használjunk szexuális játékokat az előjáték izgalmasabbá tételéhez. Ez is segít a nő kielégítésében.

Használj illóolajokat vagy a csiklót stimuláló zselét.

A csiklót stimuláló zselé használata segít a nő szexuális vágyának felkeltésében.

Olvasd el ezt is!

Miért fontos az előjáték?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.