A női orgazmus 10 típusa – 2. rész

A mell-orgazmustól a többszörös élvezetig

Az orgazmus bármely típusa a mennyekbe repít bennünket – s ha eddig csak egy vagy két változatát ismertük, érdemes felfedezni, mennyi női orgazmus-típust érhetünk el.

Az orgazmusnak nemcsak egy változata létezik a hölgyek esetében. Mindegyik hihetetlenül jó tud lenni. Persze, nincs semmi gond azzal, ha ragaszkodunk egy adott típushoz, mert biztosan beválik – de érdemes kipróbálni mindegyiket, amelyre a női test képes.

Cikkünk első felében az első ötről esett szó. Lássuk a második 5-öt is a bűvös 10-ből.

6.Folyadékkal járó orgazmus: valóban létezik – a női orgazmus egyik típusa során, amikor a hölgyeket szexuálisan felizgatják vagy stimulálják, folyadék lökődik ki a húgycső vagy a hüvely elülső felülete körüli mirigyekből. Ez általában az orgazmus alatt vagy közvetlenül előtte következik be. A folyadék tiszta, nem tartalmaz vizeletet, mérsékelt, de nagyobb mennyiségű is lehet.

7.Mell-orgazmus: a keblek is szerepet játszhatnak a női orgazmus elérésben, mivel komoly erogén zónának számítanak. A mellek különösen az érintésre, simogatásra, szopogatásra reagálnak, mivel tele vannak idegvégződéssel és rendkívül érzékeny bőrrel. Egyes hölgyeknél valóban bekövetkezhet mell-orgazmus, ha a mellüket kényeztetik. Nincs egyértelmű konszenzus arról, hány hölgynél fordulhat ez elő, s a kutatók azt sem tudják, miért történik meg a mell orgazmusa.

8.Edzés közbeni orgazmus: furcsán hangozhat, hogy a hölgyek elérhetik az orgazmust edzés során is. A testmozgással kiváltott orgazmus azonban létezik – egy, az Indianai Egyetem által elvégzett tanulmány mutatott rá, hogy 530 nőből 370 már tapasztalt ilyesmit edzés közben, különösen a törzset megdolgoztató gyakorlatoknál.

9.Alvás közbeni orgazmus: az érzéki álmok általában annyira valósak tudnak lenni, hogy a női orgazmus is bekövetkezhet az erotikus álom közben. Egy jelentés szerint a hölgyek 37 százalékánál fordul elő, hogy alvás közben orgazmust tapasztal 45 éves koráig, nehéz lenne azonban megállapítani, mennyire gyakori ez.

10.Többszörös orgazmus: a nők alkalmasabbak a többszörös orgazmus elérésre egymás után, mivel a férfiakkal szemben nincs szükségük olyan hosszú pihenő időre a második menet előtt. A hölgyek az első kielégülés alkalmával bizonyos fokozott extázis-állapotot érnek el, s képesek egy ehhez közeli állapotban maradni. Több stimulációval ezért többszörös orgazmust is ki lehet váltani. Sok nő megteheti, de nem mindenki tart rá igényt.

Hol jársz, orgazmus?

 

Forrás: Adrina - napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.