A női orgazmus 10 típusa – 1. rész

A csiklótól a mély hüvelyi élvezetig

Az orgazmus bármely típusa a mennyekbe repít bennünket – s ha eddig csak egy vagy két változatát ismertük, érdemes felfedezni, mennyi női orgazmus-típust érhetünk el.

Az orgazmusnak nemcsak egy változata létezik a hölgyek esetében. Mindegyik hihetetlenül jó tud lenni. Persze, nincs semmi gond azzal, ha ragaszkodunk egy adott típushoz, mert biztosan beválik – de érdemes kipróbálni mindegyiket, amelyre a női test képes.

Lássuk az első 5-öt a bűvös 10-ből.

Női orgazmus típusok

1.Csikló orgazmus: a csikló a legtöbb nő számára kedvező hely, s könnyen elérhető rajta keresztül az orgazmus. De bár ez a legegyszerűbb, ez a rejtett pont is nagymértékben egyedi a hölgyek testén – minden nőnek másmilyen érintés lehet jó ahhoz, hogy a csikló által érje el a kielégülést. Közvetlen vagy közvetett ingerléssel megnő a terület vérellátása, amely elgyengíti azt és felszabadulásra szorul.

Minden hölgynél más lehet az igény az ingerlésre, legyen az körkörös mozgás, le-fel vagy előre-hátra mozgatás. Ha így sem megy könnyen az orgazmus elérése, érdemes egy szexjáték segítségével felfedezni, hogyan a legjobb – olyannal, amely kimondottan a csikló-orgazmus előidézésre való.

2.G-pont orgazmus: a G-pont a hüvely elülső falán található meg, nagyjából félúton a hüvely nyílása és a méhnyak között. Nem látható, de érezni lehet. Juttassuk be ujjunkat a hüvelybe és nyomjuk kissé előre. Egy kissé rögös vagy barázdált területet találunk, sok nőnél szivacsos érzést kelt. Ha ezt a pontot nyomjuk enyhén, előkészíthetjük magunkat a G-pont orgazmushoz. Szexuális izgalom esetén ez a pont is megtelik vérrel és kissé megduzzad. Ha olyan módon érintjük meg, hogy jól essen, történjen az a férfi péniszével, vibrátorral vagy ujjal, sok nő mélyen intenzív orgazmusról számol be.

3.Vegyes orgazmus: ha az élvezet háromszorosát vagy akár négyszeresét is képesek vagyunk kezelni, ez a női orgazmus-típus nekünk való. Ezt a kielégülést úgy lehet elérni, ha egyidejűleg több erogén zónát stimulálunk. A G-pont, a csikló, esetleg az anális stimuláció egyszerre ilyen orgazmushoz vezethet.

4.Anális orgazmus: az anális szex vagy anális játék nem mindenkit vonz. Van, aki szereti, más soha nem is gondol rá. Az anális orgazmus azért lehetséges, mert a végbélnyílás és a végbél meglehetősen közel van a hüvelyhez és a csiklóhoz, s számos idegen és izmon osztoznak, beleértve a medencefenék izomzatát. Utóbbi igen érzékeny számos nőnél, s annak stimulálása hüvelyi orgazmust válthat ki.

5.Mély hüvelyi erogén zóna orgazmus: a női orgazmus esetében nemcsak a csikló és a G-pont vezethet élvezethez. Vannak további erogén zónák a hüvelyben, amelyet, ha megfelelő módon érintünk meg, mély hüvelyi orgazmust érhetünk el.

Az ún. A-pont a hüvely magas elülső falán található, közvetlenül a méhnyak alatt. Az O-pont a hüvely hátsó falán található, szintén a méhnyak alatt. Az ezeken a területeken lévő szalagok olyan idegeket tartalmaznak, amelyek sok nő esetében rendkívül érzékenyek. Ha az ujjak, egy szexjáték vagy a pénisz teljesen megtölti a hüvelyt ezen területek elérésével, az idegek kellően stimulálva vannak és nagyon élvezetes orgazmust érhetünk el.

Mennyit fogyhatsz egy orgazmustól?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.