A nő is ejakulál: tudnivalók az orgazmusról

Úgy 20-25-re becsülhető azoknak az ingereknek a száma, amit orgazmus névvel lehet illetni.

Orgazmusnak tekintjük azt az állapotsor-változást, amely során meghatározott lelki, fizikai és spirituális jelenségek következnek be.

Orgazmusdefiníció

Testi szinten a fokozott verítékezés, pulzusszám növekedés, mellbimbó megmerevedés, az izmok megfeszülése, sajátos hangeffektusok kiadása stb. Talán ez az aspektus a legismertebb és a legalapvetőbb is. A következő már egy minőségi fokozat, egy magasabb lépcsőfok, ami persze jó esetben együtt jár a testi megnyilvánulásokkal. Lelki szinten felszabadultság, eufória, egyfajta katarzis élmény jellemzi.

Fotó: 123rf.com

Aki pedig még spirituális szinten is képes az orgazmusra, az az ígéret szerint a gyönyörök csúcsát fogja elérni, mivel az univerzummal egyesülve szabadon áramoltatja és irányítja a szexuális energiákat maga és partnere között, egy permanens extázisban tobzódva. Szóval ha a fenti értelemben beszélünk az orgazmusról, akkor az a legelképesztőbb formákban is elérhetővé válik a kísérletező nő számára.

Van, aki olyan egyszerű fizikai eszközöket vet be, mint a zuhany vagy a vibrátor. Létrejöhet az agy stimulálásával, amely emlékezés vagy meditáció révén alakul ki. Sőt olyan extrém eseteket is feljegyzett már az orgazmus történelem, amik finoman szólva nem a legelterjedtebb megoldások. Így létezik olyan, aki a kisujját fülbe dugva ér el kellemes vibrációkat, de olyan is akad, aki térdkalácsa ropogtatásával éli meg ugyanezt.

A nő is ejakulál

A köztudat tartogat félreértéseket ebben a témában. Így például elterjedt az a nézet, hogy az ejakuláció csak a férfiaknál előforduló jelenség. Ez kétszeresen is elhibázott kijelentés. Egyrészt a nőknél is van ilyen tapasztalat. A misztikus G-pont ingerlése során szabadul fel olyan váladék, ami a hüvelyből lövell ki, és ami a vizelethez hasonlít leginkább. Mennyisége egészen meglepő is lehet, akár 1-2 deci is.

Az pedig pláne nem ismert tény, hogy a férfiaknál is előfordulhat orgazmus magömlés nélkül. Van, akinél ez tanult módszer, van, akinél lelki problémák következménye.

Forrás: kamaszpanasz.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.