A nő is ejakulál: tudnivalók az orgazmusról

Úgy 20-25-re becsülhető azoknak az ingereknek a száma, amit orgazmus névvel lehet illetni.

Orgazmusnak tekintjük azt az állapotsor-változást, amely során meghatározott lelki, fizikai és spirituális jelenségek következnek be.

Orgazmusdefiníció

Testi szinten a fokozott verítékezés, pulzusszám növekedés, mellbimbó megmerevedés, az izmok megfeszülése, sajátos hangeffektusok kiadása stb. Talán ez az aspektus a legismertebb és a legalapvetőbb is. A következő már egy minőségi fokozat, egy magasabb lépcsőfok, ami persze jó esetben együtt jár a testi megnyilvánulásokkal. Lelki szinten felszabadultság, eufória, egyfajta katarzis élmény jellemzi.

Fotó: 123rf.com

Aki pedig még spirituális szinten is képes az orgazmusra, az az ígéret szerint a gyönyörök csúcsát fogja elérni, mivel az univerzummal egyesülve szabadon áramoltatja és irányítja a szexuális energiákat maga és partnere között, egy permanens extázisban tobzódva. Szóval ha a fenti értelemben beszélünk az orgazmusról, akkor az a legelképesztőbb formákban is elérhetővé válik a kísérletező nő számára.

Van, aki olyan egyszerű fizikai eszközöket vet be, mint a zuhany vagy a vibrátor. Létrejöhet az agy stimulálásával, amely emlékezés vagy meditáció révén alakul ki. Sőt olyan extrém eseteket is feljegyzett már az orgazmus történelem, amik finoman szólva nem a legelterjedtebb megoldások. Így létezik olyan, aki a kisujját fülbe dugva ér el kellemes vibrációkat, de olyan is akad, aki térdkalácsa ropogtatásával éli meg ugyanezt.

A nő is ejakulál

A köztudat tartogat félreértéseket ebben a témában. Így például elterjedt az a nézet, hogy az ejakuláció csak a férfiaknál előforduló jelenség. Ez kétszeresen is elhibázott kijelentés. Egyrészt a nőknél is van ilyen tapasztalat. A misztikus G-pont ingerlése során szabadul fel olyan váladék, ami a hüvelyből lövell ki, és ami a vizelethez hasonlít leginkább. Mennyisége egészen meglepő is lehet, akár 1-2 deci is.

Az pedig pláne nem ismert tény, hogy a férfiaknál is előfordulhat orgazmus magömlés nélkül. Van, akinél ez tanult módszer, van, akinél lelki problémák következménye.

Ez is érdekelhet!

Magadra ismersz? -Pár dolog, ami miatt élvezhetetlen a szex

Forrás: kamaszpanasz.hu


2 hozzászólás

 1. Torma István

  A legfontosabbat nem említi a szerző! A nők túlnyomó többsége ejakulálna, de nem mer, mert bepisilés érzésként éli meg. Nem tudja, mert nem mondták meg neki, nem olvasta, hogy engedje el nyugodtan. Előzőleg tegyen maga alá, vagy a partnere alá, ha felül van, egy vastag törülközőt, ami felszívja. Megnyugtatom, nem pisi jön és nem kellemetlen a férfinak, sőt jelzi neki, hogy elérte legfőbb célját, hogy örömöt okozzon a nőnek

  Válasz
 2. Kriti Kusan

  “Ez kétszeresen is elhibázott kijelentés. Egyrészt a nőknél is van ilyen tapasztalat. A misztikus G-pont ingerlése során szabadul fel olyan váladék, ami a hüvelyből lövell ki, és ami a vizelethez hasonlít leginkább. Mennyisége egészen meglepő is lehet, akár 1-2 deci is.”
  Ezt melyik hiteles, tudományos kísérlet, vizsgálat igazolja? Döbbenetes, hogy mi marhaságot tudnak irkálni. G-pont, mint olyan, nem létezik. Kórboncnoki leíràs erről egy sincs. Honnan származik a 2 deci valami ? Mi az összetétele ? Mely izom lövelli ki ?

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.