5 módszer, amit bevihetsz az ágyba

A kielégítő és rendszeres szexuális élet jó közérzetet, derűs nyugalmat kölcsönöz, kedélyállapotunk egyik meghatározó eleme lehet.

A szex: nyugtató, stressz oldó, olykor altató hatású is lehet. Az orgazmus utáni pillanatokban sokan a teljes elégedettség, nyugalom nem is sejtett szintjét érik el.

Ha megszokottá, rutinná vált a szex köztetek, akkor újítsd, frissítsd fel a testi kapcsolatotokat.

A titok abban rejlik, hogy újra és újra elcsábítód őt. Ahhoz, hogy egy párkapcsolat működni tudjunk, egyik alappillér a kiegyensúlyozott, harmonikus szexuális élet. A statisztikák szerint a pároknál a szakítás oka 49%-ban a sivár szerelmi élet. Pedig olyan könnyű lenne megőrjíteni a kedvesedet! Íme néhány tipp!

1. A férfiak vizuális lények, így ha erre alapozol, baj nem lehet. Egy új fehérnemű, combfix bevetése mindig hatásos lehet. Ha mindehhez még zene és tánc is párosul, hidd el párod imádni fog.

2. A masszázs nem csak akkor jöhet jól, ha stresszes és fáradt az ember, hanem lehet akár egy szexis bemelegítés is. Vesd be magad, és részesítsd kedvesedet egy feledhetetlen erotikus masszázsban. Hogyan csináld? Az ágyat mindenképpen terítsd le egy fehér lepedővel, hogy ne kenj össze mindent. Kezdd el masszírozni a hátát – de csak a hátát! Egy idő után áttérhetsz a fenekére is, a lényeg, hogy minél jobban „húzod” őt, annál jobban felkorbácsolod érzékeit.

Fotó: 123rf.com

3. Új pózok bevetése!

Olvassunk utána a neten, vagy a jól ismert Káma Sutrában. Ez azért is jó, hiszen valljuk be egy idő után mindannyian valami másra, valami újra vágyunk.

4. Segédeszközök használata

Játszatok szembekötősdit. Felváltva kössétek be egymás szemét, vagy akár mind a kettőtökét, és csak tapintás és hangok alapján tájékozódjatok egymás testén.

5. Új helyszínek

Útban egy összejövetelre hozzuk kedvesünk tudtára mintegy mellékesen, hogy nem vettünk fel bugyit. A hatás garantált! Használj ki minden alkalmat arra, hogy a szürke hétköznapokban is jelen legyen a szex és az erotika.

Beteges örömök a szexben – a parafília

Forrás: https://napidoktor.hu/index