3 tipp a jó szexre – ha túl elfoglaltak vagyunk

A szerelemre mindig szánjunk időt

Rohanó napjainkban olykor valóban kemény dió a szexuális élet beiktatása. Nem kell azonban olyan sok a jó szexhez – elég egy kis szervezés. Lássuk a tippeket!

Amikor párkapcsolatban vagyunk, de közben időről-időre elborít a munka vagy egyéb teendők, bizony nehéz harmonikusan összeegyeztetni a kettőt. Mivel a jó szex fontos, igyekezni kell időt és alkalmat találni rá. Ehhez íme egy kis útmutató azoknak, akik túl elfoglaltak. Az alábbi módszerekkel alkalmazkodni tudunk felgyorsult napjainkhoz szexuális életünkkel.

1.Tervezzünk időt a jó szexhez

Nem számít, mennyi ideje vagyunk kapcsolatban. A szeretkezés, az intimitás fontos, az egészséges szexuális élet mindennapjaink része. Nem kifogás, hogy „nincs időnk randizni”, fogjuk magunkat, és szigorúan tervezzünk be randevút! Ne felejtsük el, miként kell randizni, idézzük fel a régi hangulatot! A jó szexhez nemcsak idő, hanem a megfelelő hangulat, körülmények is fontosak. Teremtsük meg őket.

Ha valaki szingli, rá ugyanez a tanács vonatkozik: csináljon magának alkalmat arra, hogy találkozzon emberekkel, egy lehetséges partnerrel. S lehetőleg ne viselkedjen vele úgy a randevún, mintha a jelölt potenciális vásárló lenne. Ne feledjük, ahhoz, hogy kialakuljon valamilyen kötelék, szintén idő kell!

Fotó: 123rf.com

2.Tanuljuk meg elfoglaltságainkhoz igazítani a kapcsolatot

Annak, hogy egyes párkapcsolatok nem tartanak sokáig, részben oka lehet, hogy az elvárásokat nem tisztázzuk, s aztán nem tartjuk be. Gyakran előfordul, hogy amennyiben a lehetséges partner megtudja, mennyit dolgozunk, hányféle elfoglaltságunk van, már nemet mond a harmadik találkozóra. Sok embernek nincs türelme mindehhez – ám ha őszinték vagyunk a másikkal elfoglalt életmódunkat illetően, az már egy jó szűrőnek számít: kivel érdemes ezután is foglalkozni, akivel a jó szexre is van lehetőség. Időt is megtakarítunk!

3.Maradjunk magabiztosak és ambíciózusak a magánéletben, annyira, amennyire az üzleti életben is azok vagyunk

Gyakran megesik, hogy ha egy elfoglalt (üzlet)ember, vállalkozó az életmódjáról kezd beszélni, a potenciális partner visszavonul. Az is furcsán hangozhat, ha valaki azt mondja: még a szüleivel él, mert éppen az üzletén dolgozik – márpedig sokan hoznak áldozatokat a siker érdekében, de ehhez is kell idő. Ilyen helyzetekben nagy szükség van kellő magabiztosságra, önbecsülésre, ambícióra – azzal mindenki tisztában lehet, hogy egy kezdő vállalkozó élete nem a legluxusabb, sőt egy ideig akár rendes fizetése sem lehet. El kell fogadni, ha valaki nem ért egyet vagy nem felel meg neki az időzítés – de ez is lehet egy szűrő a partnerkeresésben.

Vadmézzel szexelni?

Forrás: Adrina - napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.