Öltöztessük otthonunkat az erdei gyümölcs színeibe

Ha valami egyedi, de mégis vidám stílust szeretnénk otthonunknak adni, próbáljuk ki az erdei gyümölcsök színeit, amelyek kellemes hangulatot árasztanak.

A lakberendezés és lakás szépítés egyik talán legfontosabb alapszabálya, hogy ne keverjünk túl sok színt az otthonunkban. A titok nyitja csupán annyi, hogy elég mindössze két színt kombinálni egymással, akár egy világos pasztellszínt, egy sötétebbel, vagy két egymással harmonizáló színt is párosíthatunk.

Az erdei gyümölcsök színei is jól illenek egymáshoz, így bátran keverhetjük a lilát a pinkkel, a sötét rózsaszín a szilva lilával, vagy a levendula lilával.

Az ízlésünktől függ, hogy sötétebb vagy pasztellszíneket szeretnénk -e kombinálni, van, akinek a szilva lila már túl sötétnek tűnik, ilyenkor az áfonya és a szeder egyedi színét egy pasztellszínnel keverjük.

Ha elegáns hatást szeretnénk elérni otthonunkban, nincs más dolgunk, mint a falakat krémszínűre festeni, és ehhez erdei gyümölcs színeiben pompázó bútorokat és kiegészítőket választani.

A kanapéra terítsünk egy pink színű ágyterítőt, majd ehhez válasszunk néhány levendula vagy áfonya lila párnát, az asztalra pedig tegyünk egy csokor virágot, amelyek szintén a rózsaszín különböző árnyalatiban tündököl.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.