Mézen táncoló csirkecombok 2013-11-06 Egészséges otthon Megosztás: Tweet Ha kedveljük az édes ízesítéseket, a mézsörrel készült csirke az egyik kedvencünk lehet – dió és fűszerek is szükségeltetnek hozzá. Már előző este neki kell látni az előkészületnek – tehát ha kedvet érzünk a csirkecomb mézes sörrel elkészítéséhez, idejében lássunk hozzá. Hozzávalók személyenként: – 2 csirkecomb – 1-2 dl sör – 5-6 dkg durvára vágott dió – 1 evőkanál méz – szárnyas fűszerkeverék – zsiradék a tepsi kikenéséhez Előző este a fűszerkeverékkel bedörzsöljük a combokat, hűtőbe tesszük. Másnap kiolajozott tepsibe fektetjük és a húsdarabok találkozásánál megszórjuk a dió felével. Fóliával letakarva csaknem készre sütjük. Megfordítjuk őket, megszórjuk a maradék dióval és a langyos mézzel összekevert sörrel, gyakran kenegetve készre sütjük. Forrás: