Élet élesztő

A következő recept a rendíthetetlen egészség “ősi müzlije”. Kétség kívül ez a  gabonákkal művelhető legmagasabb szintű alkímia. A 7-es rendszer szerint működik.

Az élet élesztő elkészítése

  • egy személyre veszünk 150 g tönkölyt vagy búzát (csak szerves gazdaságból származót, műtrágya és gyomirtó menteset!);
  • töretet készítünk belőle;
  • hozzá keverünk 1/3 rész vizet (50 ml-nyi, de a tönköly picivel többet tud felvenni: 60 ml);
  • üveg, cserép vagy porcelán edénybe tesszük (lehetőleg literes vagy félliteres, lapos edény legyen, hogy az oxigén a töret közé tudjon jutni) és egy tüllel vagy gézzel letakarjuk;
  • meleg helyen (~ 25 oC-on) tartjuk;
  • naponta ugyanabban az órában készítünk egyet, összesen 6 edénnyel;
  • a 7. napon egy villával összekeverjük és elfogyasztjuk az elsőt, majd így tovább a többit. (Fogyasztás előtt adhatunk hozzá: mogyorót, diót, mákot, mandulát, almát, almalevet, aludttejet, gyümölcsöket, zöldség- vagy gyümölcslevet, mézet, juharszirupot ízlés szerint.) Ha az 5. 6. napon mindenféle penészgombákat találunk, ne ijedjünk meg, pont erre vártunk, ezt keressük!
    A legfinomabb a tönkölyből vagy búzából készül, de jó a búza-zab-köles-rizs keverék is.

Nem használhatók az üzletekben kapható pelyhek és őrlemények, mert azok halottak, oxidáltak!

Készítésekor hiba lehet, ha:

  • túl finomra őröljük a gabonát (ha túl finom az őrlemény, akkor kovásszá válik, nem tud a levegő a szemek közé jutni);
  • huzatot kap, ami megállítja a mohás-gombásodást;
  • túl sok vizet adunk hozzá, ekkor a massza lebomlik a baktériumok hatására és rothadás szaga lesz az erdei moha és gombaillat helyett. Ez az élesztő minden más vitamin, ásványi anyag, nyomelem, enzim- és hormonkészítményen magasan felül áll! Ennek a csoda- vagy varázséteknek 100 grammja a fermentáció (erjedés) előtt 2000-12000 életcsírát tartalmaz, az 5. 6. napon már 60-80 milliárdot!

Tartalmazza a következőket

  • az életet adó, segítő és megújító legfontosabb gombákat pl. Rhizopus, Mucor, Penicillium Aspergillus;
  • a legfontosabb élesztőket (pl. Torula Utilis) és az éltető tejsavbaktériumokat;
  • a felszívódást (asszimilációt vagy beépülést) segítő és szervező élesztőket;
  • a teljes B vitamin sort;
  • a szaporodást és nemzést segítő hormonok sorát;
  • éterikus és aromatikus esszenciákat;
  • antibiotikumok lényegiségeit (szubsztanciáit). Hosszú a listája azon betegségeknek, melyektől – mint élő milliárdnyi élő anyag – megvéd vagy segít a gyógyulásban.

Fogyasztása ajánlott

  • Minden felnőttnek és gyermeknek betegségek megelőzésére ill. lábadozáskor
  • Nagy segítség a rák kezdeti stádiumában vagy akár előrehaladott állapotában is
  • Csontritkulás estén
  • Idegbetegeknél, deprimáltaknál
  • Frigiditásnál
  • Magtalanságnál, férfi erőtlenségnél
  • Szülési rendellenességek lehetőségénél

Hatásai

  • az étvágytalanság látványos javulása
  • a sárga arcszín rózsaszínre változik
  • az életerő és az életöröm visszatérése és megélése
  • a golyva csökken, javul
  • az emésztés helyreáll
  • a májfunkciók helyreállnak
  • a gázosodás és felfúvódás megszűnik
  • a széklet rendszeressé és normálissá válik (akár 10 évek óta tartó szorulás után is!)
  • a vizelet és a széklet elveszti nem emberhez méltó szagát
  • csenevész fejlődés vagy akár az angolkór és születési vagy gyermekkori csontdeformációk is?helyre alakulnak
  • az izom- és csontsorvadás is lassan, de megáll
  • a végtagok ereje visszatér (vagy soha nem látott vagy nem érzett formában megélhető)
  • az ősz hajszálak visszanyerik eredeti színüket
  • a krónikus ekcéma vagy pikkelysömör is meggyógyul
  • a véres folyások a hölgyeknél (amely már könnyen rákos fejlődések jele) némi rosszabbodás után megszűnik
  • az emlékező képesség felújul ill. javul
  • a koncentrációs képesség javul

Forrs: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.