Vegán Kakaós Piskóta 2013-05-21 Diéta Megosztás: Tweet Alapanyagaiban maximálisan természetes elkészítése pedig végtelenül könnyű. Mindezt tojás, tej és ízfokozók nélkül. Hozzávalók (4 főre): – 30 dkg liszt (tönköly fehér) – 25 dkg cukor (nád) – 6 ek kakaó – 0,5 dl olaj (kukorica csíra) – 2 ek ecet (fehér, balzsam ecet, alma ecet) – 3 dl víz vagy szójatej – 1 tk sütőpor – 1 tk szódabikarbóna Elkészítés: Az összes hozzávalót összekeverjük és 180C-on megsütjük. Önmagában is nagyon finom, de lehet tölteni a teljes kihűlés után. A tészta édes, a fanyar gyümölcsös krémek jól illenek hozzá. Torta formában sütve, tortának is kiváló alap piskóta. Forrás: