Miben segíthet tüdőbetegség esetén a méregtelenítés?

A léböjtkúrák s más agresszív, ún. tisztító eljárások kifejezetten veszélyesek lehetnek egy beteg ember számára.

Ha tüdőbeteg vagy, esetleg ismőreid közül valaki tüdőbetegségben szenved, úgy feltétlenül érdemes elolvasnod az alábbiakat. Fontos tudni, hogy az orvos által előírt gyógyszerek szedése elengedhetetlen a jobbuláshoz. Ez azonban megterhelést is jelenthet a máj számára. Ha azonban átalakítjuk étrendünket és életmódunkat a méregtelenítés szempontjait figyelembe véve, jelentősen hozzájárulhatunk egészségünk és vitalitásunk visszanyeréséhez.

testimoni_anna_shutterstock_63482278

Szervezetünket nap mint nap számtalan mérgező hatás éri. Ezek nagy részét azonban nem érzékeljük, hála a máj tisztító, szűrő és semlegesítő munkájának, amely folyamatosan közömbösíti a szervezetbe kerülő ártalmas anyagokat. A rendszeres gyógyszerszedés egyike azon hatásoknak, amelyek különösen nagy megterhelést jelenthetnek a máj számára, ilyenkor tehát gondot kell fordítani a méregtelenítés elősegítésére.

A léböjtkúrák s más agresszív, ún. „tisztító” eljárások viszont kifejezetten veszélyesek lehetnek egy beteg ember számára. Azt tanácsoljuk, a beteg inkább alakítsa át étrendjét és életmódját az orvosi előírásokat és a méregtelenítés és májvédelem speciális szempontjait is figyelembe véve.

Hogyan méregtelenítsen a tüdőbeteg?
– Alakítsa át étrendjét a méregtelenítés szempontjai szerint, és szedjen máriatövis-kivonatot tartalmazó Silegon 140 mg kapszulát. Ez a készítmény természetes máriatövis-kivonatot tartalmaz. Rendszeres gyógyszerszedés esetén folyamatos szedése ajánlott. Reggel és este 1-1 kapszulát kell bevenni. Gyógynövénykivonata hozzájárulhat a szervezet számára toxikus anyagok eltávolításához, a májsejtek természetes regenerációjához, az emésztőrendszer, főként a máj és az epe egészséges működéséhez.
– Naponta kb. 2 liter folyadék bevitele szükséges. Ezenkívül matcha teát és sószegény leveseket is lehet inni. Alkoholt azonban lehetőleg egyáltalán ne igyon!
– Hetente legalább 30 percnyi közepes nehézségű testmozgást végezzen friss levegőn!
– Növelje a gyümölcsök és a zöldségek mennyiségét amennyire csak az engedélyezett szénhidrátmennyiségen belül ez lehetséges! Lehetőleg biogazdaságból származó élelmiszereket fogyasszon. A méregtelenítést különösen jól segítik a káposzta- és citrusfélék, valamint az olyan aromás-erős fűszerek, mint a gyömbér, a torma és a wasabi.
– Korlátozza a vörös húsok, a tejtermékek és a tojás fogyasztását! Kerülje a feldolgozott élelmiszereket, különösen a fehér lisztet, a fehér rizst és a cukrot. Mondjon búcsút a rántott ételeknek és a gyorséttermeknek!
– Keresse azokat az élelmiszereket, amelyeknek alacsony a vércukorszint-emelő indexük. Ilyenek például a zöld színű zöldségek, a teljes kiőrlésű gabonaféleségek, a gyümölcsök közül pedig a körte és az alma.

A Silegon 140 mg-ot forgalmazza a Teva Magyarország Zrt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. További hasznos információk a méregtelenítésről: www.silegon.hu.

teva_18016

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.