Epres-túrós hab 2012-06-14 Diéta Megosztás: Tweet Az eper akkor jó, ha illatos, fényes és egységes színű, élénkzöld gallérral és kocsánnyal. Hozzávalók ¼ kg tehéntúró 10 dkg natúr joghurt 40 dkg eper 6 dkg porcukor 2 tojás fehérje Elkészítés 5 fő részére A túrót finom lyukú szűrőn áttörjük. Joghurttal lazítjuk, és hozzáadjuk a cukrot. Az epret csumázzuk, megmossuk, leszárítjuk és pürésítjük, ezt is hozzáadjuk a túróhoz. A tojás fehérjéket kemény habbá verjük, óvatosan hozzáforgatjuk az epres-joghurtos túróhoz. Tálalás előtt jól behűtjük. További NoSalty.hu receptek Zöldspárgás rétes >> Olasz zöldségleves >> További receptek >> Forrás: