Élesztőmentes tönkölybúza kenyér recept 2009-10-30 Diéta Megosztás: Tweet Nincs jobb a friss, ropogós, meleg kenyér illatánál. Miért ne társulhatna az illat mellég az egészség is! Olvasd el a teljes kiőrlésű tönkölybúzából készült kenyér receptjét. Hozzávalók: – 3 csésze teljes kiőrlésű tönkölyliszt – 1 csésze tönköly fehér liszt – 1 csésze zabkorpa – 1 sütőpor – 1 csésze pirított szezámmag – 1 pohár joghurt – 1 csipet tengeri só – 1 csésze forrásvíz Elkészítése: A hozzávalókat jól összedolgozzuk, kis kenyérsütőformába tesszük. 1 és fél óra alatt a sütőben 210 fokon készre sütjük. Elkészítési ideje a sütésen kívül valóban pár percet vesz igénybe! Forrás: