Egészség Kánaán Budapesten!

Neked mit jelent az egészség? Te odafigyelsz arra, hogy mit eszel? Na és a környezetvédelem? Kerülöd a vegyszereket? Esetleg allergiás vagy?

Ha valamelyik kérdésre IGEN volt a válasz, akkor olvass tovább! Ha nem, akkor is, hiszen remek lehetőségek várnak Rád!

Az idén 30 éves Herbaház ismét megnyitotta felújítás után a kapuit a Százados úton! Természetesen a szakértelem még mindig az elsődleges, amivel három évtized után is szeretettel várják a vásárlókat!

Miben változott?

Több, mint 13 000 termék, ebből 600 újdonság várja a látogatókat! Hűtött és fagyasztott termékek, valamint paleo, vegán, gluténmentes, bio termékek tömege is fellelhető a polcokon. Mindemellett az Ízek utcája is megnyílt, ahol egzotikus gasztroutazás vár hazai és nemzetközi finomságokkal, alkalmanként remek kóstolókkal!

egeszseg-kanaan2

Az egészség védelme érdekében:

Minőségi vitaminok, egészségvédő készítmények, natúrkozmetikumok és gyógynövények is várják a vásárlókat!

A környezetvédelemről sem feledkeztünk meg, hiszen az Ökológiai lábnyom csökkentése napjainkban egyre fontosabb, ezért Öko-mosószerekből is feltöltöttük készletünket!

Cikkek, tanulmányok és könyvek ezreiben olvashatunk arról, hogyan étkezzünk egészségtudatosan. Próbáljuk megjegyezni, hogy az egyes ételek, alapanyagok milyen hatással vannak szervezetünkre, testünk működésére.

Egészségtudatos helyett boldogságtudatos étkezés

Szóval ne habozz! Nézz be hozzánk és élj a lehetőségekkel! Váltsd ki Herbaház Klub kártyádat is, melynek használatával pontokat gyűjthetsz és válthatsz be, valamint jelentős kedvezményekben részesülhetsz!

egeszseg-kanaan3.jpg

Szeretettel várjuk az érdeklődőket áruházainkban Budapesten, Vecsésen, Kecskeméten, Győrben, Pécsett és Szegeden.

Áruházaink: https://www.herbahaz.hu/aruhazaink/ 

Kóstolj bele Te is az egészséges életmódba!

1087 Budapest, Százados út 18.

+36 1 323 3024

Herbaház csapata

Forrás: Csak a Nőknek


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.