10 jel, hogy ideje szabadságra menned!

Lássuk, milyen jelei vannak, ha az egyetlen dolog, amire mindennél jobban szükséged van az, a szabadság!

Dolgozol, eszel, iszol, alszol. Másnap dolgozol, eszel, iszol, alszol?

Ne is mondd, a harmadik és negyedik nap szintén. És már idejét sem tudod mióta? Itt az ideje a váltásnak, főleg akkor, ha a következőket tapasztalod magadon! Lássuk, milyen jelei vannak, ha az egyetlen dolog, amire mindennél jobban szükséged van az, a szabadság!

Bizony szervezetünk a sok(k) munka miatt furcsaságokra is képes csak azért, hogy jelezze, ideje lenne egy kis lazítást is beiktatni a határidőnaplóba!

Szabadság kell neked, ha…

1. Amikor meghallod, hogy valaki azt mondja Jet Lag, biztos vagy benne, hogy egy személyről van szó, méghozzá olyasvalakiről, aki Bruce Lee-hez és Jet Li-hez hasonlóan lett méltán híres harcművészetéről!

2. A külföldi utazásról az első gondolat, ami eszedbe jut, hogy tuti lejárt az útleveled, de ez csupán a kisebb gond, a nagyobb, hogy dunsztod sincs, hol lehet! A legszörnyűbb pedig az egészben, új információ számodra, hogy nincs is rá rég szükség az Unión belül!

utazás

3. Az elmúlt időszak leghosszabb utazása a kozmetikushoz vezetett, arctisztítás miatt. A megtett út picit hosszabbnak bizonyult a megszokottnál, mivel rossz irányba indultál el. De hirtelen észbe kaptál, és a kalandtúrát követően, kis késéssel ugyan, de megérkeztél kedvenc szalonodba!

4. A barátod mosolyogva említi, hogy egzotikus utazást tervez számodra, mire Te savanyú ábrázattal nyugtázod, hogy ismét gyalogolnotok kell taxizás helyett ebben a forróságban és szmogban, hogy egyetek egy jó kínait!

5. Nemtől, kortól, ismeretségtől függetlenül mindenkit Főnöknévvel illetsz és szólítasz meg, ami a piaci kofa és a párod tekintetében vicces is lehet, Neked azonban szörnyű, mert hirtelen rádöbbensz, hogy a valódi nevek esetén nagy űr tátong az elmédben! S.O.S. szabadság!!!

6. A szokásos munkanapok mellett a szabadnapokon is egy szempillantás alatt kipattansz az ágyból, tusolsz, sminkelsz, reggelizel, majd az ajtóban állva tudatosítja benned a szomszéd néni – aki épp akkor érkezett meg a piacról – egy legyintéssel, hogy ma pihenő nap van, mindösszesen ismét elfelejtetted kikapcsolni az ébresztőt, úgy ahogy múlthéten is!

7. Irigykedve nézed barátnőid “nyaralós” fotóit, és azt kérdezed magadtól, honnan telik nekik mediterrán kalandtúrára?! Rajtad kívül persze mindenki tudja, hogy a helyi parkban készültek, amit még évekkel ezelőtt alakítottak át, és mondhatni csodásra sikeredett!

8. Szinte már annyira otthonossá tetted a munkahelyi irodádat, hogy több növény található ott, mint egy jól működő kiskereskedelemben! Néha pedig azon kapnak a kollégák, hogy magadban beszélsz! Kérdőre vonnak, majd fennhangon kikéred magadnak, hogy nem magadban, hanem a Drágáidhoz beszéltél!

9. A két legutóbbi kikapcsolódásról szóló élménybeszámolód között szerepel egy karácsonyi céges party és egy tavaly nyáron megrendezett két napos csapatépítő tréning is, mely alatt a legnagyobb relaxációs gyakorlatot számodra a bográcsgulyás egyedüli elkészítése jelentette!

utazas

10. És végül, ha a fapados utazásról a szánkózás, a koktélokról a jeges light kóla, míg a survivor-túráról anyós látogatás, valamint a városnéző körútról nem kevesebb, mint egy forgalmi dugó jut eszedbe, akkor bizony Neked menthetetlenül szükséges legalább egy hét szabadság!

Ha a felsorakoztatott jelek közül legalább három igaznak bizonyul a Te esetedben, úgy kérünk, azonnal fordulj Főnöködhöz, és kérj legalább egy hét szabadságot! A munkahely szünetmentes látogatása nem várt következményekkel járhat, így javasoljuk, rendszeresen kurtítsátok szabadságra fenntartott napjaitok számát

Forrás: https://napidoktor.hu/index