10 jel, hogy a nő sokba kerül!

Vannak hölgyek, akik önhibájukon kívül olyan helyzetbe hozzák magukat, hogy a visszafogottabb, rendes pasik észreveszik őket ugyan, de közeledni sosem fognak hozzájuk. Mit hibáznak el?

A nők olykor nem veszik észre, milyen dolgokkal hívják fel magukra a figyelmet, de sajnos éppen olyasmire, amire nem szeretnék. No persze, vannak kivételek, akik azért cicomázzák magukat, mert a férfival tudatni akarják, hogy milyen színvonalon élnek és ez fontos a továbbiakban is számukra.

Azok a lányok azonban, akik sokat mondogatják, hogy hol vannak a rendes, visszafogott, de helyes pasik, talán éppen maguk tartják őket távol maguktól, mégpedig a következőkkel.

A tökéletes műköröm

A manikűrözés, a körmök szépsége fontos a nő számára. A férfiak is megnéznek egy szép, ápolt kezet, ám azt is észreveszik, ha valakinek állandóan tökéletes műkörme van, esetleg tele cicomával, kis túlzással a Sixtusi kápolna freskója is rá van festve.

Mert az ugyebár köztudott, hogy ezek a dolgok nem olcsók. A műköröm feltetetése, a zselé felrakása, pótlása, kiegészítése, helyrerakása, súlyos ezreseket visz el, ráadásul a pasik belegondolni sem mernek, hogyan végez ezekkel a körmökkel a nő házimunkát. A legegyszerűbb magyarázat, hogy nem is végez, ilyen nő pedig keveseknek kell.

mukorom3

A tökéletes szagtalanság és hangtalanság

Mindenki szellent, és előfordul vele, ha ritkán is, hogy nem jókor és jó helyen teszi ezt. Ez teljesen normális, bizonyos nőkkel azonban ez sosem történik meg, látszólag. Nos, ha egyetlen egyszer sem fordul elő a nővel ilyesmi, vagy nevetni sem tud rajta, akkor nem árt tőle óvakodni.

A többcentis magas sarok

A magassarkú cipőnek vannak előnyei: megnyújtják a lábat, szebb a csípő ringása benne, ám a túlságosan magasak esetében a katasztrófa bármelyik percben bekövetkezhet: a nő kitöri a bokáját, hosszú távon pedig jelentősen rongálja a lábait.

A gyakorlat nélküli magassarkú-viselés külön nevetséges tud lenni. Annak a nőnek, aki ragaszkodik a tűsarokhoz, mindig szüksége lehet egy segítő kézre, hogy lemehessen a lépcsőn. A kényelmetlen járás miatt lassabban is közlekednek. Mindenesetre a túl magas sarkak viselése jelzés arról, hogy a hölgynek fontosabb a kinézete, mint hogy időben odaérjen valahova, vagy gyorsan el tudjon szaladni elintézni valamit.

Az agyoncicomázott telefontartó

A mobiltelefonok többsége ma már önmagában is csinos, futurisztikus darab. Ha egy nő még fel is öltözteti egy csini, szőrmés, agyoncicomázott tartóval, amelyet hosszas válogatás után talált, általában azt az érzetet kelti a férfiakban: olyan pasira vágyik, aki fehér BMW-vel jön érte, és egész életére megmenti attól, hogy dolgoznia kelljen.

csajok5

Árulkodó tárgyak

Nem csak a telefontartó lehet árulkodó, hanem a szoba berendezése is. A párnák ,,princess" (hercegnő), a ,,kastély úrnője" felirattal, a koronás díszítéssel ellátott dolgok tulajdonképpen a nő vágyának megtestesülései. Azt reméli, azt várja, hogy ő valaki számára a hercegnő lesz, aki elhalmozza majd őt ajándékokkal. Ehhez jön a viselkedése: ha úgy bánik a társaságában a többiekkel, mint az ,,alattvalókkal", a gyanúnk immár alapos lehet.

A plüssállatok

A nő, aki rengeteg plüssállattal veszi körül magát otthonában, valahol még mindig gyerek, és azt szeretné, ha úgy is bánnának vele: ne kelljen túl nagy felelősséget vállalnia semmiért, hiszen nem érzi felkészültnek magát a felnőtt életre.

A hajhosszabbítás

Ugyanaz az eset, mint a tökéletes műkörmök, hiszen jól tudjuk, hogy a vendéghaj, a hajhosszabbítás, de az állandó hajváltoztatás is igen borsos összegbe kerül. Árulkodó lehet, ha látszólag semmi sem ingatja meg a nő frizuráját, az mindig, minden körülmények között tökéletes, ráadásul a férfinak megfordul a fejében: ez csak a kezdet, a következő lépés a botox lesz!

hajzuhatag6

A gyümölcsös koktél

Ha a nő az első randin édes, gyümölcsös koktélt kér, az jelezheti, hogy az életet általában ,,édesen" szereti. Az édes jelző megfelelő lehet a kismacskák, a mese, vagy a nagyszülők esetében, de valószínű, hogy nem egy ilyen nővel akarjuk leélni az életünket.

A hordozható cuki kutyák

Ismerősek lehetnek: a nő, aki képtelen kimenni a vécére egy másik lány társasága nélkül (bár ezt ne vegyük fel a listára), hasonló az apró méretű kutyáját mindenhová magával cipelő hölgyeményhez. Komoly problémák lehetnek vele.

Ez a típusú nő valószínűleg maga is azt szeretné, ha állandóan hordoznák, törődnének vele, akár a kiskutya a méregdrága táska biztonságában. A kutya arra való, hogy otthon hagyhassuk a házban vagy a kertben, de semmiképp sem bevásárlóközpontba, buliba vagy repülőgépre.

Ennek a nőnek szüksége van állandóan valakire, aki miatt szeretve érzi magát. Kapcsolatában valószínűleg valósággal tapadni fog a párjára, és ha egy kis időre is magára hagyják, tízesével érkeznek tőle az SMS-ek.

A szőrmés kabátok

Ezek a kabátok nem tartják melegebben az embert, különösen ha csak díszítésnek van rajtuk a szőrme. Ha szőrme látható a dzseki, a kabát szinte minden pontján, az figyelmeztető jel lehet. Az ilyen holmikban bővelkedő nők azt üzenik a külvilág felé, hogy ,,drága dolgokra vágyom, és ha nem hiszel nekem, ezzel megmutatom"!

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Egy válasz

  1. Kopasz Jani

    szóval a nőt aki nem fingik soha hangossan nyilvánosan azt kerüljük?
    Lyézusom hát holélünk?