9 dolog, amit megvehetsz a barátnődnek

Egy szép táska, egy szexi fehérnemű vagy egy masszázsbérlet. Ezek olyan ajándékok, amikkel nehéz mellélőni. De van még hét másik ilyen!

1. Táska

Minden nő örvend egy új táskának, főleg ha jól van kiválasztva. Barátnőd ízlését ismered, tehát probléma nem lehet. Idén is a maxi bag-ek hódítanak, szóval már csak a megfelelő színűt és márkájút kell kiválasztanod.

2. Szexi fehérnemű!

Ismered, tudod az ízlését. Méreteket is fejből vágod, hiszen mindig együtt jártok vásárolni. Miért is ne lephetnéd meg egy fehérnemű szettel. Idén a csipkés a divat!

3. Leggings

A leggings már egy ideje újra hódít. A vékonyabb szövésűt nyárra, tavaszra, a vastagabb szövésűt őszre tálra ajánlott hordani. Mivel egy jól kombinálható alapdarabról van szó – amit hordhatunk sort, szoknya, hosszított póló, tunika alá – egy klasszikus feket leggings mindig jól jön.

fuzo_katt

4. Kötött ruha, felső

Idén ősszel visszatér a 60-as évekből jól ismert, divatos kötött ruhadarabok. A kényelemesek vegyenek fel óriás méretű kötött felsőt leggings-el, a divatosak bártan vállaljanak be egy kötött ruhát magas sarkúval és színes harisnyával.

5. Hosszú kardigán

Ápol, eltakar és szinte bármivel kombinálható. Bármikor, bárhol, bármilyen szituációban fel lehet venni.

6. Rövid szűkszoknya

Újra hódít ez is, de mondhati soha nem ment ki a divatból. Mostanság mindenféle anyagból és váltzatos mintákkal is hozzá lehet jutni, nem is túl drágán.

oltony_katt1

7. Kalap

Ilyen szélsőséges, esős időjárásban kötelező darab egy kalap vagy egy sapka. Attól függően szerezz be egyet, hogy melyik áll jól, sportos vagy elegáns ruhatárba kell beépítened.

8. Itt van az ősz, itt van újra

Ősszel se kell megfosztani a férfiakat a női láb látványától. Világos, virágos, színes harisnyák ismét visszatérnek. Amire figyelj! Csak akkor vegyél ilyen harisnyákat a barátnődnek, ha vékony lábakkal rendelkezik!

9. Selyemkendő

Idén is hódítanak a sálak! Szerezz be egy újabb színes és vidám darabot a kollekciójába.

Forrás: