A VV5 Színház első ősbemutatója!

VV5 bemutatta első darabját, melynek címe: A Hazugok! Óriási sikert arattak a Villalakók.

A Hazugok! ősbemutatója:

Lilu szólította a Villalakókat, akik már kész sminkben és jelmezben várták, hogy végre a stúdió felé vehessék az irányt és előadhassák a színdarabot, amire egész héten készültek.

A két felkészítő, Hajdu Steve és Magyar Attila bevallotta, túlzás lenne azt állítani, hogy megtalálták volna a jövő színész reménységét a játékosok között, de a lelkesedésük miatt mégis sikerült összehozni az előadást, melynek címe A Hazugok! lett.

A történet Velencében játszódik, ahol Eszter és Seherezádé egy elkényeztetett testvérpárt alakít, szolgálójuk karakterét Kinga formálja meg.
Három úr kel útra, hogy a lányok házához érve megkérhessék a szépségek kezét, Csaba szerepe szerint a szolgálólányra vágyik, Attila Esztert, Fecó pedig Seherezádét akarja feleségül kérni. Csabára azonban a férfinek öltözött szolgálója Vera is szemet vetett, de neki Kingával szemben nem termett sok babér. A ház ura (Hajdu Steve) végül mindenkit összeadott választottjával, kivéve Verát, akit viszont rég nem látott apja (Magyar Attila) fogadott vissza a családba. A happy end tehát mindenkinek összejött a történetben, a Villalakók pedig hatalmas sikert arattak a stúdió teltházas közönsége előtt.

Forrás: