VV Attila kiejtené Kingát!

Nagyon sűrű volt a Villalakók vasárnap estéje. Véget ért a ValóVilág Duett Hét, és lezajlott egy újabb Kiválasztás.

Elérkezett a Döntő napja, egy hosszú, kemény próbaidőszak utolsó fejezete. Megérkeztek a mentorok a Villába, hogy még egyszer, utoljára pár jó tanáccsal lássák el mentoráltjaikat. A próba után a Villalakók elköszöntek mentoraiktól, mert úgy tudták, hogy ők nem vesznek részt a döntőn.

A Villalakók már lassan négy hónapja élnek együtt, ezalatt az idő alatt sok minden történt közöttük. Vasárnap eljött az ideje, hogy őszintén elmondják egymásnak, hogy ki kiben csalódott a Villalét alatt. Vera azonban ismét elkövetett egy kisebb taktikai hibát: beleszólt valamibe, amihez az égvilágon semmi köze nem volt.

Eljött végre a nagy pillanat: a párosok megmutathatták, hogy mit sikerült elsajátítaniuk mentoraiktól. Amíg azonban a párosok a színpadon énekeltek, addig a bent maradt játékosok már azon gondolkodtak, hogy kire tegyék a jelüket a Kiválasztáson.

A Duett döntő alatt még úgy tűnt Attila is Kingára teszi a jelét, de végül Fecóra tette. Kinga pedig Péter, Seherezádé és Eszter jelével lett Kiválasztott. A ceremónia után Kinga, Csaba és Fecó félrevonult, és megbeszélték a történteket.

Forrás: